• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Aeratori i kultivatori

Aeeri i kultivatori su vrtlarski alati namijenjeni opskrbi tla kisikom. Apsolutno su potrebne za pravilnu njegu travnjaka koji zahtijeva redovito provjetravanje i uklanjanje svrbeža. Također bi se mogle pokazati korisnim u uzgoju ukrasnih i usjevnih biljaka. Pogledajte našu ponudu koja se sastoji od pristupačnih i pouzdanih aeratora i kultivatora.

Ako tražite načine kako pomladiti vaš travnjak, odličan jednostrani aerator s 130 cm drvenom drškom može odgovoriti na vaše potrebe. Ovaj jednostavan, koristan i pouzdan alat omogućava pročišćavanje travnjaka nakon zime. Više takvih proizvoda može se naći u odsjeku travnjaka! Ova kategorija, s druge strane, obuhvaća širok izbor funkcionalnih kultivara. Ovi alati pomoću svojih dugačkih, pažljivo profiliranih zupčanika i zuba (zuba) pomoći će vam da se probijete kroz iskrivljenu površinu tla i temeljito otpustite. Uzgoj i rastresanje tla osobito je potrebno tijekom pripreme za sjetvu i sadnju novih kultura. Preporučujemo i njihovo korištenje tijekom sezone kako bi se korijenima isporučilo više kisika, uklonili korov i poboljšala učinkovitost zalijevanja i gnojidbe. Ako tražite lagan, izdržljiv kultivator na dugoj, čvrstoj osovini, naručite kultivator Solid od tvrtke Fiskars ili kultivator ERGO od 10 cm od tvrtke CELLFAST. Ova dva i mnogi drugi modeli dostupni su po povoljnim cijenama u našoj internetskoj trgovini! Ručni kultivator Fiskars Ruby ili ručni kultivator ERGO PASTEL iz tvrtke CELLFAST preporučuju se za brigu o vrtovima stijena, granicama i lončanim cvijećem. Ovi zgodni alati jamče jednostavan i precizan rad na ograničenom prostoru zahvaljujući veličini načina rada.

Ljubazno vas pozivamo da pogledate našu ponudu - aeratori i kultivatori su neophodni alati za svakog vrtlara. Vremenski i naporni zadaci aeriranja i obrade tla postaju lakši zahvaljujući alatima koje možete naručiti u našoj trgovini. Pogledajte, naručite i uvjerite se da je vrijedno isprobavanja novih rješenja! Uvijek ste dobrodošli u našu vrtnu trgovinu!