• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Aeratori i kultivatori

Aeratori i kultivatori su neophodni alati za vrtlarstvo namijenjeni poboljšanju zračenja tla. Oni su nezamjenjivi za održavanje zdravog travnjaka redovitim provjetravanjem i uklanjanjem mahovine. Ovi alati također su korisni za uzgoj ukrasnih i usjevnih biljaka. Istražite našu ponudu visokokvalitetnih i ekonomičnih prezračivača i kultivatora.

Oživite svoj travnjak s našim jednostranim prezračivačem koji ima drvenu dršku duljine 130 cm. Ovaj jednostavan, učinkovit alat savršen je za provjetravanje travnjaka nakon zime. Otkrijte više sličnih proizvoda u našem odjelu za njegu travnjaka! Ova kategorija nudi raznovrsnu ponudu učinkovitih kultivatora. Njihove dugih, stručno oblikovane igle i zupci učinkovito razbijaju i otpuštaju stvrdnute površine tla. Priprema tla i njegovo otpuštanje ključno je za pripremu leja za sjetvu i sadnju. Upotreba ovih alata tijekom sezone rasta također poboljšava opskrbu korijena biljaka kisikom, pomaže u suzbijanju korova i povećava učinkovitost zalijevanja i gnojenja. Za lagani i čvrsti kultivator s dugom i čvrstom drškom razmotrite Fiskars Solid kultivator ili CELLFAST 10 cm ERGO kultivator. Ti i drugi modeli dostupni su po konkurentnim cijenama u našoj internetskoj trgovini. Za vrtne kamenjare, rubove i lončanice idealni su Fiskars Ruby ručni kultivator ili CELLFAST ERGO PASTEL ručni kultivator. Njihova kompaktna veličina omogućuje jednostavno i precizno rukovanje na ograničenim prostorima.

Toplo vas pozivamo da istražite našu kolekciju prezračivača i kultivatora, neophodnih alata za svakog vrtlara. S našim proizvodima naporni zadaci provjetravanja i obrade tla postaju puno jednostavniji za izvođenje. Pretražujte, naručite i doživite prednosti inovativnih rješenja za vrtlarenje! Naša trgovina za vrtlarenje uvijek je otvorena za vas!