• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Aeratoare și cultivatoare

Aeratoarele și cultivatoarele sunt instrumente de grădinărit care sunt destinate furnizării de oxigen a solului. Sunt absolut necesare pentru a avea grijă corespunzătoare de o peluză care necesită aerarea și îndepărtarea regulată a mânecii. De asemenea, s-ar putea dovedi utile în cultivarea plantelor ornamentale și de cultură. Consultați oferta noastră formată din aeratoare și cultivatoare accesibile și fiabile.

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de întinerire a peluzei dvs., excelentul aerator cu o singură față cu un mâner din lemn de 130 cm lungime poate răspunde nevoilor dvs. Acest instrument simplu, util și de încredere vă permite să aerați gazonul după iarnă. Mai multe produse de acest fel pot fi găsite în departamentul Peluze! Pe de altă parte, această categorie cuprinde o selecție largă de cultivatori funcționali. Aceste unelte cu prongurile lor lungi, atent profilate și colțuri (dinți) vă vor ajuta să traversați suprafața crustă a solului și să îl slăbiți bine. Cultivarea și desfacerea solului este necesară în special în timpul pregătirii pentru însămânțare și plantare de culturi noi. De asemenea, vă recomandăm să le folosiți în timpul sezonului pentru a oferi mai mult oxigen la rădăcini, a elimina buruienile și a îmbunătăți eficiența udării și fertilizării. Dacă sunteți în căutarea unui cultivator ușor și rezistent pe un ax lung și robust, comandați cultivatorul Solid de la Fiskars sau cultivatorul ERGO de 10 cm de la CELLFAST. Aceste două și multe alte modele sunt disponibile la prețuri de chilipir la magazinul nostru online! Cultivatorul de mână Fiskars Ruby sau cultivatorul de mână ERGO PASTEL de la CELLFAST sunt recomandate pentru îngrijirea grădinilor de stâncă, a marginilor și a florilor de ghivece. Aceste instrumente la îndemână garantează o funcționare ușoară și precisă pe un spațiu limitat, datorită dimensiunilor modurilor lor.

Vă invităm cu drag să răsfoiți oferta noastră - aeratoarele și cultivatorii sunt instrumente indispensabile pentru fiecare grădinar. Sarcinile de aerare și cultivare a solului consumatoare de timp și dificile vor deveni mult mai ușoare datorită instrumentelor pe care le puteți comanda la magazinul nostru. Aruncați o privire, comandați și vedeți pentru dvs. că merită să încercați soluții noi! Sunteți întotdeauna binevenit la magazinul nostru de grădină!