• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Aeratoare și cultivatoare

Aeratoare și cultivatoare sunt instrumente esențiale pentru grădinărit concepute pentru îmbunătățirea aerisirii solului. Acestea sunt indispensabile pentru menținerea unui gazon sănătos prin aerisirea regulată și îndepărtarea mărăcinei. Aceste instrumente sunt, de asemenea, benefice pentru cultivarea plantelor ornamentale și a celor de cultură. Explorați gama noastră de aeratoare și cultivatoare de înaltă calitate și rentabile.

Revigorați-vă gazonul cu ajutorul Aeratorului Nostru cu O Singură Parte, echipat cu o mâner de lemn de 130 de centimetri lungime. Acest instrument simplu și eficient este perfect pentru aerisirea gazonului după iarnă. Descoperiți mai multe produse similare în secțiunea noastră de Îngrijire a Gazonului! Această categorie oferă o selecție variată de cultivatoare eficiente. Acestea au pene și colți lungi și bine modelați care rup și desprind eficient suprafețele de sol încrustate. Lucrările de cultivare și desprindere a solului sunt esențiale pentru pregătirea patelor de semănat și plantare. Utilizarea acestor instrumente pe tot parcursul sezonului de creștere îmbunătățește, de asemenea, aportul de oxigen către rădăcinile plantelor, ajută la controlul buruienilor și crește eficiența irigării și fertilizării. Pentru un cultivator ușor și robust, cu un mâner lung și solid, luați în considerare Fiskars Solid Cultivator sau CELLFAST 10 cm ERGO Cultivator. Aceste modele și altele sunt disponibile la prețuri competitive în magazinul nostru online. Pentru grădinile de stânci, margini și plante în ghivece, Fiskars Ruby Hand Cultivator sau CELLFAST ERGO PASTEL Hand Cultivator sunt ideale. Dimensiunile compacte asigură o manipulare ușoară și precisă în spații restrânse.

Vă invităm cu căldură să explorați colecția noastră de aeratoare și cultivatoare, instrumente vitale pentru orice grădinar. Cu produsele noastre, sarcinile intensive de aerisire și prelucrare a solului devin mult mai ușoare. Răsfoiți, comandați și experimentați beneficiile soluțiilor inovatoare pentru grădinărit! Magazinul nostru de grădină este mereu deschis pentru dvs.!