• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Ilmastointilaitteet ja kultivaattorit

Ilmastointilaitteet ja kultivaattorit ovat puutarhatyökaluja, jotka on tarkoitettu toimittamaan maaperä happea. Ne ovat ehdottoman välttämättömiä nurmikon kunnolliseen hoitoon, joka vaatii säännöllistä ilmastus- ja kuontalojen poistamista. Ne voivat myös osoittautua hyödyllisiksi koriste- ja satokasvien kasvattamisessa. Katso tarjouksemme, joka koostuu edullisista ja luotettavista ilmastimista ja kultivaattoreista.

Jos etsit tapoja uudistaa nurmikkoasi, erinomainen yksipuolinen ilmastin, jossa on 130 cm pitkä puukahva, voi vastata tarpeisiisi. Tämän yksinkertaisen, hyödyllisen ja luotettavan työkalun avulla voit ilmastaa nurmikkoa talven jälkeen. Muita sellaisia tuotteita löytyy Nurmikkoosastolta! Tämä kategoria puolestaan käsittää laajan valikoiman toimivia kultivaattoreita. Nämä työkalut pitkillä, huolellisesti profiloiduilla piikkeillä ja piikkeillä (hampailla) auttavat sinua murtamaan murskatun maaperän ja löysäämään sen perusteellisesti. Maaperän viljelyä ja irrotusta tarvitaan erityisesti kylvien valmisteluun ja uusien viljelmien istuttamiseen. Suosittelemme niitä käyttämään myös kauden aikana lisää happea juurille, poistamaan rikkakasveja ja parantamaan kastelun ja lannoituksen tehokkuutta. Jos etsit kevyttä, kestävää kultivaattoria pitkällä, tukevalla akselilla, tilaa Fiskarsilta kiinteä kultivaattori tai CELLFASTin 10 cm: n ERGO-kultivaattori. Nämä kaksi ja monet muut mallit ovat saatavana edulliseen hintaan verkkokaupassamme! Fiskars Ruby -käsittelykultivaattoria tai CELLFASTin ERGO PASTEL -käsittelylaitetta suositellaan kivipuutarhojen, reunusten ja ruukkukukkien hoitoon. Nämä kätevät työkalut takaavat helpon ja tarkan toiminnan rajoitetussa tilassa niiden tilakoon ansiosta.

Kutsumme sinut ystävällisesti selaamaan tarjoustasi - ilmastimet ja kultivaattorit ovat välttämättömiä työkaluja jokaiselle puutarhurille. Aikaa vievä ja vaivalloinen maaperän ilmastus ja viljely tulee entistä helpommaksi työkalujen avulla, joita voit tilata myymälästämme. Katso, tilaa ja katso itse, että kannattaa kokeilla uusia ratkaisuja! Olet aina tervetullut puutarhakauppaan!