• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Ilmastointilaitteet ja kultivaattorit

Ilmastointilaitteet ja kultivaattorit ovat välttämättömiä puutarhatyökaluja, jotka on suunniteltu parantamaan maan ilmastointia. Ne ovat välttämättömiä terveen nurmikon ylläpitämiseksi säännöllisen ilmastoinnin ja sammalen poiston avulla. Nämä työkalut ovat myös hyödyllisiä koristekasvien ja viljelykasvien viljelyssä. Tutustu korkealaatuisten ja kustannustehokkaiden ilmastointilaitteiden ja kultivaattorien valikoimaamme.

Elinvoimaista nurmikkosi käyttämällä yksipuolista ilmastointilaitettamme, jossa on 130 cm pitkä puinen varsi. Tämä yksinkertainen ja tehokas työkalu on täydellinen nurmikon ilmastointiin talven jälkeen. Tutustu lisää samankaltaisiin tuotteisiin Nurmikonhoito-osastollamme! Tämä luokka tarjoaa monipuolisen valikoiman tehokkaita kultivaattoreita. Niiden pitkät ja ammattimaisesti muotoillut piikit ja piikit rikkovat ja löysentävät tehokkaasti kovettuneita maan pintoja. Maanmuokkaus ja ilmastointi ovat olennaisen tärkeitä valmisteltaessa kylvö- ja istutusalustoja. Näiden työkalujen käyttö kasvukauden aikana parantaa myös hapen saantia kasvien juurille, auttaa rikkakasvien torjunnassa ja lisää kastelu- ja lannoituksen tehokkuutta. Kevyelle ja kestävälle kultivaattorille, jossa on pitkä ja vankka varsi, harkitse Fiskars Solid Kultivaattoria tai CELLFAST 10 cm ERGO Kultivaattoria. Nämä ja muut mallit ovat saatavilla kilpailukykyiseen hintaan verkkokaupassamme. Kivipuutarhoille, reunoille ja ruukkukasveille Fiskars Ruby Käsikultivaattori tai CELLFAST ERGO PASTEL Käsikultivaattori ovat ihanteellisia. Niiden kompakti koko mahdollistaa helpon ja tarkan käytön ahtaissa tiloissa.

Kutsun sinut lämpimästi tutustumaan ilmastointilaitteisiimme ja kultivaattoreihimme, jotka ovat välttämättömiä jokaiselle puutarhurille. Tuotteidemme avulla maan ilmastointi ja muokkaus työläät tehtävät tulevat paljon helpommiksi. Selaa, tilaa ja koe innovatiivisten puutarharatkaisujen edut! Puutarhamyymälämme on aina avoinna sinulle!