Aerator dan pemupuk

Aerator dan penanam adalah alat berkebun yang bertujuan untuk membekalkan tanah dengan oksigen. Mereka benar-benar diperlukan untuk merawat rumput yang betul yang memerlukan pengudaraan biasa dan membuang jerami. Mereka juga terbukti berguna dalam menanam tanaman hiasan dan tanaman. Lihat tawaran kami yang terdiri daripada pengudaraan dan penanam yang berpatutan dan boleh dipercayai.

Sekiranya anda mencari kaedah untuk meremajakan rumput anda, alat pengudaraan Satu sisi yang sangat baik dengan pemegang kayu sepanjang 130 cm mungkin memenuhi keperluan anda. Alat yang mudah, berguna dan boleh dipercayai ini membolehkan anda menggerakkan rumput selepas musim sejuk. Lebih banyak produk seperti itu terdapat di bahagian Lawns! Kategori ini, sebaliknya, merangkumi pelbagai pilihan penanam yang berfungsi. Alat ini dengan cangkuk dan gigi (gigi) yang panjang dan berprofil dengan teliti akan membantu anda menerobos permukaan tanah yang berkerak dan melonggarkannya dengan teliti. Penanaman dan pelonggaran tanah sangat diperlukan semasa persiapan untuk menyemai dan menanam budaya baru. Kami juga mengesyorkan untuk menggunakannya selama musim ini untuk menyampaikan lebih banyak oksigen ke akar, menghilangkan rumpai dan meningkatkan kecekapan penyiraman dan pembajaan. Sekiranya anda mencari penanam ringan dan tahan lama pada batang yang panjang dan kukuh, pesanlah penanam Solid dari Fiskars atau penanam ERGO 10 cm dari CELLFAST. Kedua-dua model ini boleh didapati dengan harga murah di kedai dalam talian kami! Penanam tangan Fiskars Ruby atau penanam tangan ERGO PASTEL dari CELLFAST disyorkan untuk menjaga kebun batu, sempadan dan bunga pot. Alat berguna ini menjamin operasi yang mudah dan tepat pada ruang terhad berkat saiz modnya.

Kami dengan hormatnya menjemput anda untuk melihat tawaran kami - pengudaraan dan penanam adalah alat yang mesti ada untuk setiap tukang kebun. Tugas pengudaraan dan penanaman tanah yang memakan masa dan sukar akan menjadi lebih mudah berkat alat yang anda boleh pesan di kedai kami. Lihat, pesan dan lihat sendiri bahawa ada baiknya mencuba penyelesaian baru! Anda sentiasa dialu-alukan di kedai kebun kami!