• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Aeratorji in kultivatorji

Aeratorji in kultivatorji so vrtnarska orodja, ki so namenjena oskrbi tal s kisikom. So nujno potrebni za pravilno nego trate, ki zahteva redno prezračevanje in odstranjevanje srbečice. Mogoče bi se izkazale tudi pri gojenju okrasnih in rastlinskih rastlin. Oglejte si našo ponudbo, sestavljeno iz cenovno dostopnih in zanesljivih aeratorjev in kultivatorjev.

Če iščete načine, kako pomladiti svojo trato, se lahko odličen enostranski aerator s 130 cm dolgim lesenim ročajem odzove vašim potrebam. To preprosto, uporabno in zanesljivo orodje vam omogoča prezračevanje trate po zimi. Več takšnih izdelkov je na voljo v oddelku za travnike! Po drugi strani ta kategorija vključuje širok izbor funkcionalnih kultivatorjev. Ta orodja vam bodo s svojimi dolgimi, skrbno profiliranimi zobniki in zobmi (zobmi) pomagala, da se boste prebili skozi površino zemlje in jo temeljito zrahljali. Obdelava in razrahljanje tal je še posebej potrebna med pripravo na setev in sajenje novih kultur. Priporočamo tudi, da jih uporabljate med sezono, da boste dovajali več kisika do korenin, odstranili plevel in izboljšali učinkovitost zalivanja in gnojenja. Če iščete lahek in trpežen kultivator na dolgi, trdi gredi, naročite kultivator Solid iz Fiskars ali 10 cm ERGO kultivator CELLFAST. Ta dva in številni drugi modeli so na voljo po ugodnih cenah v naši spletni trgovini! Ročni kultivator Fiskars Ruby ali ročni kultivator ERGO PASTEL podjetja CELLFAST se priporoča za nego skalnjakov, obrob in lončnic. Zaradi svoje velikosti načinov ta priročna orodja zagotavljajo enostavno in natančno upravljanje na omejenem prostoru.

Vljudno vas vabimo, da pobrskate po naši ponudbi - aeratorji in kultivatorji so nujno potrebna orodja za vsakega vrtnarja. Dolgotrajna in naporna opravila prezračevanja in obdelovanja tal bodo postala lažja zaradi orodij, ki jih lahko naročite v naši trgovini. Oglejte si, naročite in se prepričajte, da se splača preizkusiti nove rešitve! V naši vrtni trgovini ste vedno dobrodošli!