• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Rezervni dijelovi i pribor

Otkrijte najbolji izbor rezervnih dijelova i dodataka za prskalice u našoj online trgovini za vrtlarenje. Ti esencijalni predmeti dizajnirani su da brzo riješe bilo kakve probleme i poboljšaju funkcionalnost vaše opreme. Tražite vrhunsku kvalitetu po pristupačnim cijenama? Istražite naš izuzetan asortiman rezervnih dijelova gdje pristupačnost susreće izvrsnost!

Naš široki asortiman uključuje razne mlaznice za prskalice, poput DEF-01 i DEF-06 nakovnjaških mlaznica za prskalice, savršenih za primjenu gnojiva i sredstava za zaštitu bilja koje se primjenjuju u tlu. Šuplja konusna mlaznica HC-02 pruža precizno pokrivanje za fungicide i insekticide, dok mlaznica UF-02 za ravnomjerno raspršivanje odgovara onima koji traže vrhunsku izvedbu. Ne propustite standardnu mlaznicu AG-01 i ravnu ventilatorsku mlaznicu EF-04, idealne za jednolično prskanje u vjetrovitim uvjetima. Uštedite novac odabirom kompletnog seta mlaznica za Kwazar prskalice “Orion”, “Neptun”, “Gaja”, “Róża” i “Słonecznik”. Istražite i naše druge rezervne dijelove i dodatke, uključujući nezamjenjivi crveni sito filter za Kwazar 50 prskalice, dostupan po posebnoj cijeni. Trebate crijevo za prskalicu, novu dršku lansete, zglobnu vršku ili sigurnosni ventil? Pronađite ih sve jednostavno u našoj trgovini. Opremite se s “Neptun” setom za popravak i očuvanje prskalica, zajedno s setovima za popravak drugih Kwazar modela, kako biste bili spremni za bilo koju situaciju. Poboljšajte učinkovitost svoje prskalice ili dosegnite viša stabla i šire grmlje s našim dugim lansetama za prskalice, dostupnim u teleskopskim modelima duljina 1,2 m, 3 m i 5 m, ili odaberite između naših prskalica s 5 i 3 mlaznice za različite modele.

Odaberite izvanrednu kvalitetu i kupujte u našoj online trgovini. Nudimo širok asortiman rezervnih dijelova, setova za popravak i dodataka za prskalice po cijenama pristupačnim svima. Uživajte u pogodnosti besplatne dostave na kućnu adresu pri vašim kupnjama. Provjerite ovu opciju, naručite i doživite poboljšanu udobnost rada!