• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Varaosat ja tarvikkeet

Löydä parhaimman valikoiman ruiskujen varaosia ja tarvikkeita verkkopuutarhakaupastamme. Nämä välttämättömät tuotteet on suunniteltu ratkaisemaan ongelmat nopeasti ja parantamaan laitteidesi toiminnallisuutta. Etsitkö huippulaatua edulliseen hintaan? Tutustu poikkeukselliseen varaosavalikoimaamme, jossa edullisuus kohtaa erinomaisuuden!

Laaja valikoimamme sisältää erilaisia ruiskusuuttimia, kuten DEF-01 ja DEF-06 alasimensuuttimet, jotka ovat täydellisiä lannoitteiden ja maaperään levitettävien kasvinsuojeluaineiden levittämiseen. HC-02 ontto kartiosuutin tarjoaa tarkan peiton fungisideille ja hyönteismyrkyille, kun taas UF-02 tasaisen jakautumisen suutin on tarkoitettu niille, jotka etsivät huippusuorituskykyä. Älä ohita AG-01 standardisuutinta ja EF-04 tasapuhaltaimen suutinta, jotka ovat ihanteellisia tasaiseen levitykseen tuulisissa olosuhteissa. Säästä rahaa valitsemalla Kwazarin “Orion”, “Neptun”, “Gaja”, “Róża” ja “Słonecznik” ruiskujen koko suutinsetti. Tutustu myös muihin varaosiin ja tarvikkeisiin, mukaan lukien välttämätön Punainen sormustinverkkosuodatin Kwazar 50 ruiskuille, saatavilla erikoishintaan. Tarvitsetko ruiskuletkun, uuden ruiskukahvan, nivelletyn kärjen tai turvaventtiilin? Löydät ne kaikki kätevästi kaupastamme. Varustaudu “Neptun” ruiskun korjaus- ja säilytyspakkauksella sekä muiden Kwazar-mallien korjaussarjoilla, jotta olet valmis mihin tahansa tilanteeseen. Paranna ruiskusi tehokkuutta tai ulottuvuutta korkeampiin puihin ja laajempiin pensaisiin pitkillä ruiskuvarsillamme, jotka ovat saatavilla teleskooppisina malleina pituuksilla 1,2 m, 3 m ja 5 m, tai valitse eri malleihin sopivat 5-suuttimiset ja 3-suuttimiset ruiskupalkit.

Valitse erinomainen laatu ja shoppaile verkkokaupassamme. Tarjoamme laajan valikoiman ruiskujen varaosia, korjaussarjoja ja tarvikkeita kaikille edullisin hinnoin. Nauti ostostesi ilmaisesta kotiinkuljetuksesta. Tarkista tämä vaihtoehto, tee tilauksesi ja koe parantunut työmukavuus!