• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Varaosat ja tarvikkeet

Löydät alkuperäiset ruiskun varaosat ja tarvikkeet myymälästämme. Niiden avulla voit korjata kaikki ongelmat ja parantaa laitteiden toimivuutta nopeasti. Etsitkö korkealaatuista kohtuuhintaan? Katso vain tarjouksemme: sinun ei tarvitse maksaa paljon ensiluokkaisista varaosista!

Tarjoamme laajan valikoiman ruiskusuuttimia. Suosittelemme DEF-01- tai DEF-06-alasuutinruiskua kaikille niille, jotka haluavat levittää lannoitteita ja maaperään levitettyjä kasvinsuojeluaineita paine-ruiskuineen. Ontto kartiomainen HC-02 -suutin antaa sinun peittää kasvit tarkasti ja perusteellisesti sienitautien ja hyönteismyrkkyjen avulla. UF-02-tasainen jakelusuutin on ehdotuksemme vaativille asiakkaille. Myöskään vakio AG-01 -suutinta ja litteää tuuletinta EF-04-suutinta, joka mahdollistaa nesteen jakamisen tasaisesti tuulisissakin olosuhteissa, ei pidä unohtaa. Haluatko säästää rahaa? Tilaa Kwazarin Orion-, Neptun-, Gaja-, Róża-, Słonecznik-sumutinruiskuihin täydellinen suutinpaketti! Katso tarkemmin myös muita varaosia ja lisävarusteita. Punainen sormussilmäsuodatin Kwazar 50 -sumutteille - osa, joka on ehdottomasti välttämätöntä sumutinsi asianmukaiseen toimintaan - on saatavana edulliseen hintaan myymälästämme. Älä enää etsi, jos tarvitset myös ruiskutusletkua, uutta ruiskutusputken kahvaa, nivelkärkeä tai varoventtiiliä! Tilaa nämä tuotteet kätevästi myymälästämme! Pysy valmiina kaikissa tapauksissa ja lisää täydellinen Neptun-ruiskun korjaus- ja säilytyssarja (meillä on myös korjauspaketteja saatavana myös muille Kwazar-sumutinmalleille) ostoskoriin! Mikään vika tai toimintahäiriö ei uhkaa sinulle enää. Jos sitä vastoin mietit kuinka ruiskutin tehokkuutta voitaisiin lisätä tai haluatko ruiskuttaa korkeita puita ja leveitä pensaita, saatat käyttää hyväksi pitkää ruiskutuslanssia, kuten teleskooppinen 1,2 m, 3 m ja 5 m pitkät mallit tai 5-suutin- ja 3-suutinruiskupuomit, jotka on tarkoitettu Orion-, Neptun-, Róża- ja Słonecznik-sumutinruiskuihin.

Valitse erinomainen laatu ja osta verkkokaupastamme. Tarjoamme ruiskujen varaosia, korjauspaketteja ja lisävarusteita kaikille kohtuuhintaan. Voit myös saada ne ilmaiseksi kotiinkuljetuksella. Katso tämä vaihtoehto, lähetä tilauksesi ja nauti entistä paremmasta työmukavuudesta!