Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Резервни делови и додаци

Оригиналне резервне делове и додатке за прскалице пронаћи ћете у нашој продавници. Они ће вам помоћи да у било којем тренутку отклоните све проблеме и побољшате функционалност својих уређаја. Тражите врхунски квалитет по повољним ценама? Погледајте само нашу понуду: за првокласне резервне делове не требате пуно да плаћате!

Нудимо широк избор млазница за прскање. Препоручујемо ДЕФ-01 или ДЕФ-06 млазницу за прскање наковња свима онима који желе да аплицирају гнојива и средства за заштиту биља на тло својим прскалицама под притиском. Шупља конусна ХЦ-02 млазница омогућава вам прецизно и темељно прекривање биљака фунгицидима и инсектицидима. УФ-02 равномерна млазница је наш предлог за захтјевне купце. Не треба занемарити ни стандардну млазницу АГ-01 и равну млазницу ЕФ-04 која омогућава равномерну расподелу течности и у ветровитим условима. Да ли желите да уштедите новац? Наручите комплетан комплет млазница за прскалице "Орион", "Нептун", "Гаја", "Роза", "Сłонецзник"! Погледајте и остале резервне делове и прибор. Црвени мрежасти филтар за прскалице Квазар 50 - део апсолутно неопходан за правилно функционисање ваше прскалице - доступан је по повољној цени у нашој продавници. Не тражите даље, ако вам треба и црево за распршивач, нова дршка копче прскалице, зглобни врх или сигурносни вентил! Наручите ове производе повољно у нашој продавници! Будите спремни за све случајеве и додајте комплетан комплет за поправку и конзервацију прскалице „Нептун“ (на располагању су и комплети за поправак и за друге моделе прскалица Квазар)! Ни један квар или квар не би вам више представљао претњу. Ако, с друге стране, размишљате како повећати ефикасност прскалице или требате прскати висока стабла и широке грмље, можда бисте добро искористили дугачак копље прскалице, као што су телескопски 1,2 м, 3 м и 5 м дуги модели или прскалице с распршивачем са 5 и три млазнице за прскалице "Орион", "Нептун", "Роза" и "Сłонецзник".

Изаберите одличан квалитет и купите у нашој онлине продавници. Нудимо резервне дијелове за прскање, комплете за поправак и прибор по цијенама доступним свима. Можете их добити и бесплатном доставом кући. Погледајте ову опцију, предајте поруџбину и уживајте у још бољем комфору у раду!