• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Alkatrészek és tartozékok

Fedezze fel a legjobb választékot permetező alkatrészekből és kiegészítőkből online kertészeti áruházunkban. Ezek a létfontosságú termékek arra lettek tervezve, hogy gyorsan megoldják a problémákat és növeljék berendezéseinek funkcionalitását. Kiváló minőséget keres kedvező áron? Fedezze fel kivételes alkatrész-kínálatunkat, ahol az árak és a minőség találkoznak!

Széles választékunk tartalmazza a különböző permetezőfejeket, mint például a DEF-01 és DEF-06 típusú üllős permetezőfejeket, amelyek tökéletesek a trágyák és talajba juttatott növényvédelmi szerek alkalmazására. A HC-02 üreges kúpfej pontos lefedést biztosít a fungicidek és rovarirtók számára, míg az UF-02 egyenletes eloszlású fej azok számára készült, akik prémium teljesítményt keresnek. Ne hagyja ki az AG-01 standard fejet és az EF-04 lapos ventilátorfejet sem, amely ideális az egyenletes permetezéshez szeles körülmények között. Spóroljon pénzt a Kwazar “Orion”, “Neptun”, “Gaja”, “Róża” és “Słonecznik” permetezők teljes fej-készletének megvásárlásával. Fedezze fel további alkatrészeinket és kiegészítőinket is, beleértve az elengedhetetlen Piros ujjbáb szűrőt a Kwazar 50 permetezőkhöz, különleges áron kapható. Permetező tömlőre, új lándzsa fogantyúra, mozgatható csúcsra vagy biztonsági szelepre van szüksége? Mindezt kényelmesen megtalálja áruházunkban. Felszerelkezhet a “Neptun” permetező javító és karbantartó készlettel, valamint más Kwazar modellek javítókészleteivel is, hogy minden helyzetre felkészült legyen. Növelje permetezője hatékonyságát vagy érje el a magasabb fákat és szélesebb bokrokat hosszabb permetező lándzsáinkkal, amelyek 1,2 m, 3 m és 5 m hosszúságú teleszkópos változatokban kaphatók, vagy válassza ki a különböző modellekhez való 5- és 3-fejes permetezőkarokat.

Válassza a kiemelkedő minőséget és vásároljon online áruházunkban. Széles választékot kínálunk permetező alkatrészekből, javítókészletekből és kiegészítőkből, mindenki számára elérhető áron. Élvezze a vásárlásai ingyenes házhoz szállításának kényelmét. Ellenőrizze ezt a lehetőséget, adja le rendelését és tapasztalja meg a jobb munkakényelmet!