• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Reservdelar och tillbehör

Upptäck det finaste urvalet av reservdelar och tillbehör för sprutare i vår online-trädgårdsbutik. Dessa väsentliga artiklar är utformade för att snabbt lösa eventuella problem och förbättra funktionaliteten i din utrustning. Letar du efter högkvalitativa produkter till budgetvänliga priser? Utforska vårt exceptionella sortiment av reservdelar där prisvärdhet möter excellens!

Vårt omfattande sortiment inkluderar olika sorters sprutmunstycken som DEF-01 och DEF-06 amboltssprutmunstycken, perfekta för att applicera gödselmedel och markapplicerade växtskyddsprodukter. HC-02 ihåliga konmunstycket erbjuder exakt täckning för fungicider och insekticider, medan UF-02 jämn fördelningsmunstycket passar de som söker premium prestanda. Missa inte standardmunstycket AG-01 och det platta fläktmunstycket EF-04, idealiska för jämn applicering i blåsiga förhållanden. Spara pengar genom att välja Komplett munstyckesset för Kwazars “Orion”, “Neptun”, “Gaja”, “Róża” och “Słonecznik” sprutare. Utforska också våra andra reservdelar och tillbehör, inklusive det oumbärliga Röda fingermaskfilteret för Kwazar 50 sprutare, tillgängligt till ett specialpris. Behöver du en sprutslang, nytt spruthandtag, ledad spets eller säkerhetsventil? Hitta dem alla bekvämt i vår butik. Utrusta dig med “Neptun” sprutarreparations- och konserveringskitet, tillsammans med reparationskit för andra Kwazar-modeller, för att vara förberedd på alla situationer. Förbättra din sprutares effektivitet eller nå högre träd och bredare buskar med våra långa sprutarlanse, tillgängliga i teleskopiska längder på 1,2 m, 3 m och 5 m, eller välj bland våra sprutbommar med 5 munstycken och 3 munstycken för olika modeller.

Välj enastående kvalitet och handla i vår onlinebutik. Vi erbjuder ett brett sortiment av reservdelar, reparationskit och tillbehör för sprutare till priser tillgängliga för alla. Njut av bekvämligheten med gratis hemleverans på dina inköp. Kontrollera detta alternativ, gör din beställning och upplev förbättrad arbetskomfort!

43.97 kr
69.18 kr