Reservedeler og tilbehør

Oppdag det fineste utvalget av reservedeler og tilbehør for sprøyter i vår nettbaserte hagebutikk. Disse essensielle produktene er designet for raskt å løse eventuelle problemer og forbedre funksjonaliteten til utstyret ditt. Leter du etter topp kvalitet til rimelige priser? Utforsk vårt enestående utvalg av reservedeler hvor overkommelighet møter fremragende kvalitet!

Vårt omfattende sortiment inkluderer ulike typer sprøytemunnstykker som DEF-01 og DEF-06 ambolt sprøytemunnstykker, perfekte for påføring av gjødsel og jordbaserte plantevernmidler. HC-02 hult konusmunnstykke tilbyr presis dekning for soppmidler og insektmidler, mens UF-02 jevn fordelingsmunnstykke er rettet mot de som søker premium ytelse. Gå ikke glipp av standardmunnstykket AG-01 og flat viftemunnstykket EF-04, ideelle for jevn påføring i vindfulle forhold. Spar penger ved å velge det komplette munnstykkesettet for Kwazars “Orion”, “Neptun”, “Gaja”, “Róża” og “Słonecznik” sprøyter. Utforsk også våre andre reservedeler og tilbehør, inkludert den uunnværlige Røde fingerbøl nettfilteret for Kwazar 50 sprøyter, tilgjengelig til en spesialpris. Trenger du en sprøyteslange, nytt lanshåndtak, leddet spiss, eller en sikkerhetsventil? Finn dem alle enkelt i vår butikk. Utstyr deg med “Neptun” sprøytereparasjons- og vedlikeholdssettet, samt reparasjonssett for andre Kwazar modeller, for å være forberedt på enhver situasjon. Forbedre effektiviteten til sprøyten din eller nå høyere trær og bredere busker med våre lange sprøytestenger, tilgjengelige i teleskopiske lengder på 1,2 m, 3 m og 5 m, eller velg blant våre sprøytebommer med 5 dyser og 3 dyser for ulike modeller.

Velg enestående kvalitet og handle i vår nettbutikk. Vi tilbyr et bredt spekter av reservedeler, reparasjonssett og tilbehør til sprøyter til priser tilgjengelig for alle. Nyt bekvemmeligheten av gratis hjemlevering på dine kjøp. Sjekk dette alternativet, legg inn din bestilling, og opplev forbedret arbeidskomfort!