• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Rezervni deli in dodatki

Odkrijte najboljšo izbiro rezervnih delov in dodatkov za razpršilce v naši spletni trgovini za vrtnarstvo. Ti bistveni izdelki so zasnovani za hitro reševanje kakršnih koli težav in izboljšanje funkcionalnosti vaše opreme. Iščete vrhunsko kakovost po dostopnih cenah? Raziščite naš izjemni izbor rezervnih delov, kjer se dostopnost sreča z odličnostjo!

Naš obsežen asortiman vključuje različne šobe za razpršilce, kot so šobe za razpršilce tipa nakovalo DEF-01 in DEF-06, ki so popolne za nanašanje gnojil in sredstev za zaščito rastlin, ki se uporabljajo v tleh. Šoba s praznim stožcem HC-02 omogoča natančno pokritost za fungicide in insekticide, medtem ko šoba za enakomerno razporeditev UF-02 ustreza tistim, ki iščejo vrhunsko zmogljivost. Ne spreglejte standardne šobe AG-01 in ravne ventilatorske šobe EF-04, idealne za enakomerno nanašanje v vetrovnih pogojih. Prihranite denar z izbiro kompletnega kompleta šob za razpršilce “Orion”, “Neptun”, “Gaja”, “Róża” in “Słonecznik” od Kwazar. Raziskujte tudi naše druge rezervne dele in dodatke, vključno z nepogrešljivim rdečim sito filtrom za razpršilce Kwazar 50, ki je na voljo po posebni ceni. Potrebujete cev za razpršilec, nov ročaj za lanso, gibljiv vrh ali varnostni ventil? Najdite vse to priročno v naši trgovini. Opremite se z kompletom za popravilo in vzdrževanje razpršilca “Neptun”, skupaj s kompletom za popravilo drugih modelov Kwazar, da boste pripravljeni na vsako situacijo. Izboljšajte učinkovitost svojega razpršilca ali dosezite višja drevesa in širše grmovje z našimi dolgimi lansami za razpršilce, ki so na voljo v teleskopskih modelih dolžine 1,2 m, 3 m in 5 m, ali izberite med našimi razpršilnimi palicami s 5 in 3 šobami za različne modele.

Izberite izjemno kakovost in nakupujte v naši spletni trgovini. Ponujamo široko paleto rezervnih delov, kompletov za popravilo in dodatkov za razpršilce po cenah, dostopnih za vse. Uživajte v udobju brezplačne dostave na dom pri vaših nakupih. Preverite to možnost, oddajte naročilo in doživite izboljšano udobje pri delu!