• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Резервни части и аксесоари

Открийте най-добрия избор на резервни части и аксесоари за пръскачки в нашия онлайн магазин за градинарство. Тези съществени артикули са проектирани да решават бързо всякакви проблеми и да подобряват функционалността на вашето оборудване. Търсите върхово качество на достъпни цени? Разгледайте нашия изключителен асортимент от резервни части, където достъпността среща отличността!

Нашето обширно разнообразие включва различни дюзи за пръскачки, като например дюзи за пръскачка тип наковалня DEF-01 и DEF-06, идеални за прилагане на торове и средства за защита на растенията, приложими в почвата. Дюзата с празен конус HC-02 осигурява прецизно покритие за фунгициди и инсектициди, докато дюзата за равномерно разпределение UF-02 е предназначена за тези, които търсят висококачествено представяне. Не пропускайте стандартната дюза AG-01 и равната вентилаторна дюза EF-04, идеални за равномерно приложение при ветровити условия. Спестете пари, като изберете пълния комплект дюзи за пръскачките “Orion”, “Neptun”, “Gaja”, “Róża” и “Słonecznik” на Kwazar. Разгледайте също и нашите други резервни части и аксесоари, включително незаменимият червен ситен филтър за пръскачки Kwazar 50, наличен на специална цена. Нуждаете се от маркуч за пръскачка, нова дръжка за ланса, артикулиран връх или предпазен клапан? Намерете ги всички удобно в нашия магазин. Оборудвайте се с комплекта за ремонт и поддръжка на пръскачка “Neptun”, заедно с ремонтни комплекти за други модели на Kwazar, за да сте подготвени за всяка ситуация. Подобрете ефективността на пръскачката си или достигнете до по-високи дървета и по-широки храсти с нашите дълги ланси за пръскачки, налични в телескопични модели с дължини 1.2 м, 3 м и 5 м, или изберете от нашите пръскачки с 5 и 3 дюзи за различни модели.

Изберете изключително качество и пазарувайте в нашия онлайн магазин. Предлагаме широка гама от резервни части, комплекти за ремонт и аксесоари за пръскачки на цени, достъпни за всички. Насладете се на удобството на безплатна доставка до дома с вашите покупки. Проверете тази опция, направете вашата поръчка и изпитайте подобрено удобство при работа!