• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Reserveonderdelen en accessoires

Ontdek de beste selectie van sproeieronderdelen en accessoires in onze online tuinwinkel. Deze essentiële items zijn ontworpen om snel eventuele problemen op te lossen en de functionaliteit van uw apparatuur te verbeteren. Op zoek naar topkwaliteit voor een vriendelijke prijs? Verken ons uitzonderlijke assortiment van onderdelen waar betaalbaarheid en uitmuntendheid samenkomen!

Ons uitgebreide assortiment omvat verschillende soorten sproeikoppen, zoals de DEF-01 en DEF-06 aambeeld sproeikoppen, perfect voor het aanbrengen van meststoffen en bodemtoegepaste gewasbeschermingsmiddelen. De HC-02 holle kegel nozzle biedt nauwkeurige dekking voor fungiciden en insecticiden, terwijl de UF-02 even verdelingsnozzle is voor diegenen die premium prestaties zoeken. Mis ook de standaard AG-01 nozzle en de EF-04 platte waaier nozzle niet, ideaal voor een gelijkmatige toepassing in winderige omstandigheden. Bespaar geld door te kiezen voor de complete nozzle set voor de “Orion”, “Neptun”, “Gaja”, “Róża” en “Słonecznik” sproeiers van Kwazar. Verken ook onze andere reserveonderdelen en accessoires, waaronder het onmisbare Rode vingerhoednetfilter voor Kwazar 50 sproeiers, beschikbaar tegen een speciale prijs. Heeft u een sproeierslang, nieuwe lanshandvat, geleed uiteinde of veiligheidsklep nodig? Vind ze allemaal gemakkelijk in onze winkel. Rust uzelf uit met de “Neptun” sproeier reparatie- en conserveringskit, samen met reparatiekits voor andere Kwazar modellen, om voorbereid te zijn op elke situatie. Verbeter de efficiëntie van uw sproeier of bereik hogere bomen en bredere struiken met onze lange sproeierlansen, beschikbaar in telescopische lengtes van 1,2 m, 3 m en 5 m, of kies uit onze sproeibomen met 5 nozzles en 3 nozzles voor verschillende modellen.

Kies voor uitstekende kwaliteit en winkel in onze online store. Wij bieden een breed scala aan sproeieronderdelen, reparatiekits en accessoires tegen voor iedereen toegankelijke prijzen. Geniet van het gemak van gratis thuisbezorging bij uw aankopen. Controleer deze optie, plaats uw bestelling en ervaar verbeterd werkcomfort!

3.74
5.88
6.00
6.00
6.00
6.00
6.00
6.00