• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Sne skovle

Vores online butik giver dig snesskovle og håndplove til konkurrencedygtige priser og med premium kvalitetsgaranti. Bestil værktøjer, der letter dit arbejde og vil vare i sæsoner. Lad ikke vinteren overraske dig!

Du er ikke sikker på, hvordan man skal nærme sig at vælge den rigtige sneskovl i høj kvalitet eller håndplove? Vi anbefaler at begynde med at kontrollere materialerne, de er fremstillet af, og størrelsen og formen på hovederne. En praktisk 45 cm sneskovl med metalbeslag giver dig mulighed for at fjerne et tykt lag sne med et træk, selv når sneen er våd og tung. Dette produkt er fremstillet af letvægtsplastik, men takket være et metal, skærpet bundkanter er det modstandsdygtigt mod mekaniske skader og samler effektivt frosset, hård sne og is. Har du brug for noget med et bredere hoved? Intet fungerer bedre til rydning af større sneområder end Hånd sne-ploven 79 cm x 45 cm, der fås til en overkommelig pris i vores butik. Den store hovedoverflade sikrer et bredt driftsområde og effektivt arbejde, og da værktøjet er udstyret med et dobbelt håndtag, er det let at styre. Dette er det ideelle værktøj til rydding af snedrevs, fortov og brede stier. Tjek det ud!

Bestil en snesskovl eller håndsneplog og sørg for dit helbred og arbejdskomfort under rydning af fortov og indkørsler fra sne. Din komfort og komfort er vores vigtigste prioriteter. Derfor tilbyder vi hurtig og overkommelig levering af hjemmet. Tjek betingelserne for gratis forsendelse, og spar endnu mere. Vi inviterer dig venligst til en tilfredsstillende shoppingtur!