• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Snöspade

Vår onlinebutik förser dig med snöskopor och handplogar till konkurrenskraftiga priser och med premiumkvalitetsgaranti. Beställ verktyg som underlättar ditt arbete och kommer att vara under säsonger. Låt inte vintern överraska dig!

Du är inte säker på hur du ska närma dig att välja rätt snöspade eller högplog av hög kvalitet? Vi rekommenderar att du börjar med att kontrollera materialen de har tillverkats av och huvudenas storlek och form. En praktisk 45 cm snöspade med metallbeslag gör att du kan ta bort ett tjockt snöskikt med ett drag, även då snön är våt och tung. Denna produkt har tillverkats av lätt plast, men tack vare en metall, skärpad underkant är den motståndskraftig mot mekanisk skada och samlar effektivt in frusen, hård snö och is. Behöver du något med ett bredare huvud? Ingenting fungerar bättre för att rensa snö större områden än Hand snöplogen 79 cm x 45 cm som finns till ett överkomligt pris i vår butik. Den stora huvudytan säkerställer ett brett arbetsområde och effektivt arbete och eftersom verktyget är utrustat med ett dubbelt handtag är det lätt att styra. Detta är det ideala verktyget för rensning av snöuppfarter, trottoarer och breda stigar. Kolla in det!

Beställ en snöspade eller hand snöplog och ta hand om din hälsa och arbetskomfort under rensning av trottoarer och uppfart från snö. Din komfort och bekvämlighet är våra högsta prioriteringar. Därför erbjuder vi snabb och prisvärd hemleverans. Kolla in villkoren för fri frakt och spara ännu mer. Vi inbjuder dig vänligen till tillfredsställande shoppingtur!