• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Лопати за сняг

Нашият онлайн магазин предлага широк избор на сняг лопати и ръчни плугове на конкурентни цени и с гаранция за премиум качество. Поръчайте инструменти, които ще улеснят вашата работа и ще ви послужат няколко сезона. Не позволявайте на зимата да ви изненада!

Не сте сигурни как да изберете правилната, висококачествена сняг лопата или ръчен плуг? Препоръчваме да започнете с проверка на материалите, от които са изработени и размера и формата на главите. Например, удобна сняг лопата с ширина 45 см и метална острилка ви позволява бързо да премахнете дебел слой сняг, дори когато снягът е мокър и тежък. Този продукт е изработен от лека, но здрава пластмаса и благодарение на острия метален долен ръб, той е устойчив на механични повреди и ефективно събира замръзналия, твърд сняг и лед. Нуждаете се от нещо с по-широка глава? Нищо не работи по-добре за почистване на по-големи площи от Ръчен сняг плуг 79 см x 45 см, който е на разположение на достъпна цена в нашия магазин. Голямата повърхност на главата осигурява широк обхват на действие и ефективна работа, а понеже инструментът е оборудван с двоен дръжка, лесно се насочва. Това е идеалният инструмент за почистване на пътеки, тротоари и широки пътища. Проверете го сега!

Поръчайте сняг лопата или ръчен сняг плуг и се грижете за здравето и удобството си по време на почистване на тротоари и пътища от сняг. Вашето удобство и удобство са нашите основни приоритети. Затова предлагаме бърза и достъпна домашна доставка. Проверете условията за безплатна доставка и спестете още повече. Поканваме ви да се насладите на удовлетворяващо преживяване при пазаруване с нас!