• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Лопати за сняг

Нашият онлайн магазин ви предлага снежни лопати и ръчни плугове на конкурентни цени и с първокласна гаранция за качество. Поръчайте инструменти, които ще улеснят работата ви и ще продължат за сезоните. Не позволявайте на зимата да ви изненада!

Не сте сигурни как да подходите към избора на правилната, висококачествена лопата за сняг или ръчен плуг? Препоръчваме да започнете с проверка на материалите, от които са произведени, както и с размера и формата на главите. Удобна лопата за сняг 45 см с метална арматура ви позволява да премахнете дебел слой сняг с едно движение, дори тогава, когато снегът е мокър и тежък. Този продукт е произведен от лека пластмаса, но благодарение на метален, заточен долен край е устойчив на механични повреди и ефективно събира замръзнал, твърд сняг и лед. Имате ли нужда от нещо с по-широка глава? Нищо не работи по-добре за разчистване на снежни по-големи площи от ръчния снежен плуг 79 см х 45 см, който се предлага на достъпна цена в нашия магазин. Голямата повърхност на главата осигурява широк обхват на работа и ефективна работа и тъй като инструментът е оборудван с двойна дръжка, той е лесен за насочване. Това е идеалният инструмент за разчистване на снежни алеи, тротоари и широки пътеки. Виж това!

Поръчайте снежна лопата или ръчна снежна плуга и се погрижете за здравето и работния си комфорт по време на почистване на настилки и алеи от сняг. Вашият комфорт и удобство са нашите основни приоритети. Затова предлагаме бърза и достъпна доставка до дома. Проверете условията за безплатна доставка и спестете още повече. Любезно Ви каним на задоволителна обиколка за пазаруване!