Snø spader

Nettbutikken vår gir deg snøskuffer og håndploger til konkurransedyktige priser og med premium kvalitetsgaranti. Bestill verktøy som vil lette arbeidet ditt og vil vare i sesonger. Ikke la vinteren overraske deg!

Du er ikke sikker på hvordan du skal nærme deg å velge riktig snøspade eller håndplog av høy kvalitet? Vi anbefaler å begynne med å sjekke materialene de er produsert av, og størrelsen og formen på hodene. En hendig 45 cm snøspade med metallbeslag lar deg fjerne et tykt lag med snø med ett trekk, selv da når snøen er våt og tung. Dette produktet er produsert av lett plast, men takket være en metall, skjerpet bunnkant er det motstandsdyktig mot mekaniske skader og samler effektivt frossen, hard snø og is. Trenger du noe med et bredere hode? Ingenting fungerer bedre for rydding av snø større områder enn Hånd snøplogen 79 cm x 45 cm som er tilgjengelig til en overkommelig pris i vår butikk. Den store hodeoverflaten sikrer bredt driftsområde og effektivt arbeid, og siden verktøyet er utstyrt med et dobbelt håndtak, er det enkelt å styre. Dette er det ideelle verktøyet for rydding av snøoppkjørsler, fortau og brede stier. Sjekk det ut!

Bestill snøspade eller håndsnøplog og ta vare på helsen din og arbeidskomforten under rydding av fortau og innkjørsler fra snø. Din komfort og bekvemmelighet er våre viktigste prioriteringer. Derfor tilbyr vi rask og rimelig hjemlevering. Sjekk vilkårene for gratis forsendelse og spar enda mer. Vi inviterer deg til en tilfredsstillende shoppingtur!