• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Lopate za snijeg

Naša internetska trgovina nudi vam lopate za snijeg i ručne plugove po konkurentnim cijenama i vrhunsku garanciju kvalitete. Naručite alate koji će vam olakšati rad i trajat će sezonama. Ne dopustite da vas zima iznenadi!

Niste sigurni kako pristupiti odabiru prave, visokokvalitetne lopate za snijeg ili ručnog pluga? Preporučujemo za početak provjerom materijala od kojeg su proizvedeni, kao i na veličinu i oblik glave. Prikladna lopata za snijeg od 45 cm s metalnom spojnicom omogućuje vam da jednim potezom uklonite debeli sloj snijega, čak i onda kada je snijeg mokar i težak. Ovaj je proizvod proizveden od lagane plastike, a zahvaljujući metalnom, naoštrenom donjem rubu otporan je na mehanička oštećenja i učinkovito sakuplja smrznuti, tvrdi snijeg i led. Treba li vam nešto s širom glavom? Ništa bolje ne uklanja čišćenje snijega većih površina od ručnog snježnog pluga 79 cm x 45 cm koji je dostupan po pristupačnoj cijeni u našoj trgovini. Velika površina glave osigurava širok raspon rada i učinkovit rad, a budući da je alat opremljen dvostrukom ručkom, lako ga je usmjeriti. Ovo je idealno sredstvo za raščišćavanje snježnih prometnica, kolnika i širokih staza. Provjerite!

Naručite lopatu za snijeg ili ručni snježni plug i vodite računa o svom zdravlju i udobnosti rada tijekom čišćenja trotoara i prilaznih puteva od snijega. Vaša udobnost i praktičnost su naši glavni prioriteti. Stoga nudimo brzu i povoljnu dostavu na kućno područje. Provjerite uvjete besplatne pošiljke i uštedite još više. Ljubazno vas pozivamo na zadovoljavajući shopping!