• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Lopate za snijeg

Naša internetska trgovina nudi širok izbor lopata za snijeg i ručnih plugova po konkurentnim cijenama i s jamstvom premium kvalitete. Naručite alate koji će vam olakšati posao i trajati nekoliko sezona. Ne dopustite da vas zima iznenadi!

Niste sigurni kako odabrati pravu, visokokvalitetnu lopatu za snijeg ili ručni plug? Preporučujemo da počnete provjerom materijala od kojih su izrađeni i veličine i oblika glava. Na primjer, praktična lopata za snijeg širine 45 cm s metalnim rubom omogućuje vam brzo uklanjanje debelog sloja snijega, čak i kada je snijeg mokar i težak. Ovaj proizvod izrađen je od lagane, ali izdržljive plastike, a zahvaljujući oštroj metalnoj donjoj ivici otporan je na mehanička oštećenja i učinkovito prikuplja smrznuti tvrdi snijeg i led. Trebate nešto s širom glavom? Ništa ne radi bolje za čišćenje većih površina snijega od Ručnog snježnog pluga 79 cm x 45 cm koji je dostupan po pristupačnoj cijeni u našoj trgovini. Velika površina glave osigurava širok raspon djelovanja i učinkovit rad, a s obzirom na to da je alat opremljen dvostrukom ručkom, lako ga je usmjeriti. To je idealan alat za čišćenje staza, pločnika i širokih putova. Provjerite ga sada!

Naručite lopatu za snijeg ili ručni snježni plug i brinite se o svom zdravlju i udobnosti tijekom čišćenja staza i dvorišta od snijega. Vaša udobnost i praktičnost naši su glavni prioriteti. Stoga nudimo brzu i pristupačnu dostavu na kućnu adresu. Provjerite uvjete besplatne dostave i uštedite još više. Pozivamo vas da uživate u zadovoljavajućem iskustvu kupovine s nama!