• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Lopate za sneg

Naša spletna trgovina vam ponuja snežne lopate in ročne pluge po konkurenčnih cenah in vrhunsko garancijo kakovosti. Naročite orodja, ki vam bodo olajšala delo in bodo trajala letne čase. Ne dovolite, da vas zima preseneti!

Niste prepričani, kako pristopiti k izbiri prave, kakovostne snežne lopate ali ročnega pluga? Priporočamo, da začnete s preverjanjem materialov, iz katerih so izdelani, ter velikostjo in obliko glav. Priročna 45-centimetrska lopata za sneg s kovinskim okovom vam omogoča, da z eno potezo odstranite debelo plast snega, tudi takrat, ko je sneg moker in težak. Ta izdelek je izdelan iz lahke plastike, vendar je zahvaljujoč kovinskemu, zaostrenemu spodnjem robu odporen proti mehanskim poškodbam in učinkovito zbira zmrznjen, trd sneg in led. Potrebujete nekaj s širšo glavo? Nič ne deluje bolje za čiščenje snega večjih površin od ročnega snežnega pluga 79 cm x 45 cm, ki je na voljo po dostopni ceni v naši trgovini. Velika površina glave zagotavlja širok razpon delovanja in učinkovito delo, in ker je orodje opremljeno z dvojnim ročajem, ga je enostavno usmerjati. To je idealno orodje za čiščenje snežnih dovozov, pločnikov in širokih poti. Preverite!

Naročite snežno lopato ali ročni snežni plug in poskrbite za svoje zdravje in delovno udobje med čiščenjem pločnikov in dovozov pred snegom. Vaše udobje in udobje sta naša glavna prioriteta. Zato ponujamo hitro in cenovno ugodno dostavo na dom. Oglejte si pogoje brezplačne pošiljke in prihranite še več. Vljudno vas vabimo na zadovoljno nakupovalno turo!