• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Sneeuwschuivers

Onze online winkel biedt u sneeuwschuivers en handploegen tegen concurrerende prijzen en met premium kwaliteitsgarantie. Bestel gereedschappen die uw werk vergemakkelijken en die seizoenen meegaan. Laat u niet verrassen door de winter!

Weet u niet zeker hoe u de juiste, hoogwaardige sneeuwschuiver of handploeg moet kiezen? We raden aan om te beginnen met het controleren van de materialen waarvan ze zijn gemaakt en de grootte en vorm van de koppen. Met een handige sneeuwschep van 45 cm met metalen beslag kunt u met één beweging een dikke laag sneeuw verwijderen, zelfs als de sneeuw nat en zwaar is. Dit product is gemaakt van lichtgewicht kunststof, maar dankzij een metalen, geslepen onderkant is het bestand tegen mechanische schade en vangt het efficiënt bevroren, harde sneeuw en ijs op. Heeft u iets nodig met een breder hoofd? Niets werkt beter voor het ruimen van grotere sneeuwgebieden dan de Handsneeuwploeg 79 cm x 45 cm die in onze winkel tegen een betaalbare prijs verkrijgbaar is. Het grote kopoppervlak zorgt voor een groot werkbereik en efficiënt werk en aangezien het gereedschap is uitgerust met een dubbele handgreep, is het gemakkelijk te richten. Dit is het ideale gereedschap voor het opruimen van sneeuwopritten, trottoirs en brede paden. Bekijken!

Bestel een sneeuwschuiver of handsneeuwploeg en zorg voor uw gezondheid en werkcomfort tijdens het verwijderen van trottoirs en opritten van sneeuw. Uw comfort en gemak zijn onze topprioriteiten. Daarom bieden wij snelle en betaalbare levering aan huis. Bekijk de voorwaarden van gratis verzending en bespaar nog meer. We nodigen u vriendelijk uit voor een bevredigende shoppingtour!