• 36,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Hólapátok

Online áruházunk versenyképes áron kínál szánkókat és kézi szántókat, prémium minőségi garanciával. Rendeljen olyan eszközöket, amelyek megkönnyítik a téli munkákat és szezonokig tartanak. Ne hagyja, hogy a tél meglepjen!

Nem biztos abban, hogyan válassza ki a megfelelő, magas minőségű szánkót vagy kézi szántót? Javasoljuk, hogy kezdje az anyagok megvizsgálásával, amelyekből készültek, valamint a fejek méretével és alakjával. Például 45 cm hosszú szánkónk egy fémmel ellátott élességgel praktikus választás a vastag hórétegek gyors eltávolításához, akár nedves és nehéz is. Ez a termék könnyű, de tartós műanyagból készült, és az éles fémes alsó élnek köszönhetően ellenáll a mechanikai sérüléseknek, miközben hatékonyan gyűjti össze a fagyott, kemény hó- és jégdarabokat. Szélesebb fejre van szüksége? Semmi sem múlja felül a 79 cm x 45 cm méretű Kézi hószántót, amely megfizethető áron kapható áruházunkban. A nagy fejfelület széles működési tartományt és hatékony teljesítményt biztosít. Ráadásul a dupla fogantyúk tervezése könnyűvé teszi az irányítást. Ez az ideális eszköz a hó eltakarításához az útbejárókról, járdákról és széles ösvényekről. Nézze meg most!

Rendeljen szánkót vagy kézi hószántót, és prioritást adjon az egészségének és a munkakényelmének, amikor havat takarít járdák és útbejárók eltakarításakor. Kényelme és kényelme az elsődleges szempontok számunkra. Ezért gyors és megfizethető házhozszállítást kínálunk. Ne felejtse el ellenőrizni a díjmentes szállítás feltételeit, és még többet spórolhat. Szeretettel várjuk Önt, hogy élvezze a kielégítő vásárlási élményt velünk!