• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Hólapátok

Online áruházunk versenyképes áron és prémium minőségű garanciával rendelkezik hólapátokkal és kézekékkel. Rendeljen olyan eszközöket, amelyek megkönnyítik a munkát, és szezononként is fenntarthatók. Ne hagyja, hogy a tél meglepjen!

Nem biztos benne, hogyan kell megközelíteni a megfelelő, kiváló minőségű hólapátot vagy kézi ekét? Javasoljuk, hogy kezdje az előállított anyagok, valamint a fejek méretének és alakjának ellenőrzésével. A praktikus, 45 cm-es fémlemezzel ellátott hólapát lehetővé teszi egy vastag hóréteg eltávolítását egyetlen mozdulattal, még akkor is, ha a hó nedves és nehéz. Ez a termék könnyű műanyagból készült, ám a fém, élesített alsó szélének köszönhetően ellenáll a mechanikai sérüléseknek, és hatékonyan gyűjti a fagyott, kemény havat és jéget. Szüksége van valamire szélesebb fejjel? Semmi sem működik jobban a nagyobb hótisztításnál, mint a 79 cm x 45 cm kézi hóeke, amely megfizethető áron elérhető áruházunkban. A nagy fejfelület biztosítja a széles működési tartományt és a hatékony munkát, és mivel a szerszám kettős fogantyúval van felszerelve, könnyen irányítható. Ez az ideális eszköz a hóesések, járdák és széles utak tisztításához. Nézd meg!

Rendeljen hólapátot vagy kézi hóekeket, és vigyázzon egészségére és munka kényelmére, amikor a járdákat és az autópályákat hótisztítja. Az Ön kényelme és kényelme a legfontosabb prioritások. Ezért gyors és megfizethető házhozszállítást kínálunk. Nézze meg az ingyenes szállítás feltételeit, és takarítson meg még többet. Szeretettel meghívjuk Önt egy kielégítő bevásárló túrára!