• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Lumilapiot

Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman lumikauhoja ja käsiauroja kilpailukykyiseen hintaan ja premium-laadun takuulla. Tilaa työkalut, jotka helpottavat talvitehtäviäsi ja kestävät useita kausia. Älä anna talven yllättää sinua!

Et tiedä, miten valita oikea, korkealaatuinen lumikauha tai käsiaura? Suosittelemme aloittamaan tutkimalla niiden valmistusmateriaaleja sekä pään kokoa ja muotoa. Esimerkiksi 45 cm:n lumikauhamme metallisella reunuksella on kätevä valinta paksujen lumikerrosten nopeaan poistamiseen, jopa silloin kun lumi on märkää ja raskasta. Tämä tuote on valmistettu kevyestä mutta kestävästä muovista, ja sen terävä metallinen alareuna tekee siitä kestävän mekaanisia vaurioita vastaan samalla kun se kerää tehokkaasti jäätynyttä kovaa lunta ja jäätä. Tarvitsetko jotain leveämmällä päällä? Mikään ei voita 79 cm x 45 cm Käsiauroamme, joka on saatavilla kohtuuhintaan kaupassamme. Sen suuri päällyspinta-ala varmistaa laajan käyttöalueen ja tehokkaan suorituskyvyn. Lisäksi kaksinkertainen kahvan suunnittelu tekee siitä helpon ohjata. Se on ihanteellinen työkalu lumen poistoon ajoteiltä, jalkakäytäviltä ja leveiltä poluilta. Tarkista se nyt!

Tilaa lumikauha tai käsiaura ja aseta terveytesi ja työmukavuutesi etusijalle talvisten kävelyteiden ja ajoteiden lumen puhdistuksessa. Mukavuutesi ja kätevyytesi ovat meille tärkeimmät asiat. Siksi tarjoamme nopean ja edullisen kotiinkuljetuksen. Muista tarkistaa ilmaisen toimituksen ehdot ja säästä vielä enemmän. Kutsu sinut lämpimästi nauttimaan tyydyttävästä ostoskokemuksesta kanssamme!