• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Lumilapiot

Verkkokaupassamme on lumilahoja ja käsiauraa kilpailukykyiseen hintaan ja korkealaatuisella takuu. Tilaa työkaluja, jotka helpottavat työtäsi ja kestävät vuodenaikoina. Älä anna talven yllättää sinua!

Et ole varma kuinka lähestyä oikean, korkealaatuisen lumilapion tai käsiaura valintaa? Suosittelemme aluksi tarkistamaan materiaalit, joista he ovat valmistaneet, sekä pään koon ja muodon. Kätevä 45 cm: n lumilapi metallisella kiinnikkeellä antaa sinun poistaa paksun lumen kerroksen yhdellä liikkeellä, jopa silloin, kun lumi on märkää ja raskaata. Tämä tuote on valmistettu kevyestä muovista, mutta metallin teroitetun alareunan ansiosta se kestää mekaanisia vaurioita ja kerää tehokkaasti jäätyneen, kovan lumen ja jään. Tarvitsetko jotain laajemman pään kanssa? Mikään ei toimi paremmin lumen puhdistamiseen suurempana kuin käden lumiuran 79 cm x 45 cm, joka on saatavana edulliseen hintaan myymälästämme. Suuri pään pinta takaa laajan toiminta-alueen ja tehokkaan työn, ja koska työkalu on varustettu kaksinkertaisella kahvalla, sitä on helppo ohjata. Tämä on ihanteellinen työkalu lumen ajoväylien, jalkakäytävien ja laajojen polkujen puhdistamiseen. Tarkista se!

Tilaa lumilapi tai käsilumi, ja huolehdi terveydestäsi ja työmukavuudestasi puhdistamalla jalkakäytäviä ja ajotieltä lumesta. Mukavuutesi ja mukavuutesi ovat ensisijaisia tavoitteitamme. Siksi tarjoamme nopeaa ja edullista kotiinkuljetusta. Tutustu ilmaisen kuljetuksen ehtoihin ja säästä vielä enemmän. Kutsumme sinut tyydyttävään ostoskierrokseen!