• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Lopeți pentru Zăpadă

Magazinul nostru online vă oferă lopeți de zăpadă și pluguri de mână la prețuri competitive și garanție de calitate premium. Comandați instrumente care vă vor facilita munca și vor dura sezoane. Nu lasa iarna sa te surprinda!

Nu sunteți sigur cum să abordați alegerea lopeții de zăpadă potrivită sau a plugului de mână? Vă recomandăm să începeți cu verificarea materialelor din care au fost fabricate și dimensiunea și forma capetelor. O lopată utilă de 45 cm de zăpadă cu o armătură metalică vă permite să îndepărtați un strat gros de zăpadă cu o singură mișcare, chiar și atunci când zăpada este umedă și grea. Acest produs a fost fabricat din plastic ușor, totuși, datorită unui metal, marginea de jos ascuțită, este rezistent la deteriorarea mecanică și colectează eficient înghețată, zăpada tare și gheața. Ai nevoie de ceva cu un cap mai larg? Nimic nu funcționează mai bine pentru curățarea zonelor mai mari de zăpadă decât plugul de zăpadă manuală 79 cm x 45 cm care este disponibil la un preț accesibil la magazinul nostru. Suprafața mare a capului asigură o gamă largă de operare și o muncă eficientă și, deoarece instrumentul este echipat cu un mâner dublu, este ușor de direcționat. Acesta este instrumentul ideal pentru curățarea căilor de zăpadă, a trotuarelor și a căilor largi. Verifică!

Comandați o lopată de zăpadă sau plugul de zăpadă de mână și aveți grijă de sănătatea dvs. și de a munci confortabil în timpul curățării trotuarelor și a căilor de rulare de zăpadă Confortul și comoditatea dvs. sunt prioritățile noastre. Prin urmare, oferim livrare rapidă și accesibilă la domiciliu. Verificați termenii de livrare gratuită și economisiți și mai mult. Vă invităm cu drag să vizitați satisfacția turistică!