• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Uvjeti korištenja

Opće informacije

Ovaj site, dostupan na www.gardenseedsmarket.com, upravlja Swiat Kwiatow (porezni identifikacijski broj, NIP: 537-220-80-01) sa sjedišta u Varšavi 04-157, Sulejkowska 56/58/215, Poljska i upisana u Registar poduzetnika pod brojem 10/65/18535 sa svojom osnovnom djelatnošću navedenom u trgovini sjemenom i materijalom za razmnožavanje bilja.

 

Uvjeti korištenja

1. “Tržnica vrtnog sjemena” je online maloprodajna trgovina. Narudžbe se prihvaćaju online na sljedećoj stranici: www.gardenseedsmarket.com.

2. Svi proizvodi koji se nude u online trgovini Garden Seeds Market su novi i neiskorišteni, bez fizičkih i pravnih nedostataka te su zakonito uvedeni na poljsko tržište.

3. Sve cijene navedene u internetskoj trgovini Garden Seeds Market uključuju PDV. Za svaku kupnju izdaje se račun PDV-a.

4. Svaka kupnja se šalje specijalističkom kurirskom službom koju pruža Post. Kupac snosi troškove dostave kako je navedeno u pošiljci i isporuci odjeljku .

5. Ako se rokovi isporuke ili odgovarajući načini pakiranja i dostave razlikuju za bilo koju od odabranih stavki, Tržnica vrtnog sjemena zadržava pravo razdijeliti narudžbu na odvojene pošiljke. U tom slučaju, ukupni trošak otpreme neće se promijeniti. Ako kupac odluči otkazati dio narudžbe, trošak pošiljke može se proporcionalno smanjiti.

6. Tržnica vrtnog sjemena prihvaća sljedeće načine plaćanja:

  • Online plaćanje - plaćanje upravlja PayPal (Europa) S.à rl et Cie, SCA (RCS Luxembourg B 118 349)
  • Kreditna kartica (Visa, Mastercard) - Svako plaćanje kreditnom karticom je sigurno i odobreno od strane PayPala (imajte na umu: vrijeme obrade može varirati). Nakon dobivanja potvrde o uplati, Tržnica vrtnog sjemena se priprema za otpremu.


7. Internetska trgovina Garden Seeds Market zadržava pravo ograničenja načina plaćanja onemogućavanjem određenog načina plaćanja za neke od proizvoda koji se nude na www.gardenseedsmarket.com.

8. Roba se otprema prvog radnog dana nakon dana primitka uplate. Dovršenje narudžbe obično traje od 3 do 10 dana od dana narudžbe na www.gardenseedsmarket.com.

Ako vrijeme završetka narudžbe treba produžiti, on-line prodavaonica Garden Seeds Market kontaktirat će kupca kako bi ga obavijestila o kašnjenju i potvrdila revidirani datum za dovršenje naloga. Imajte na umu da je vrijeme završetka narudžbe jednako obradi narudžbe i vremenu pripreme pošiljke PLUS vrijeme isporuke.

Ako plaćate bankovnim prijenosom, vrijeme isporuke će se produžiti za vrijeme potrebno za prijenos novca; ako plaćate kreditnom karticom, vrijeme isporuke bit će produženo za vrijeme potrebno za plaćanje koje će platni sustav odobriti.

Svaka pošiljka sjemena dostavlja se obično u roku od 3 do 13 dana poštom i može se razlikovati ovisno o zemlji u koju se paket šalje. Rokovi isporuke robe isporučene kurirskom službom traju od 2 do 10 dana kako je navedeno u pošiljci i isporuci odjeljku . Internetska trgovina Garden Seeds Market ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakva kašnjenja uzrokovana poštanskim ili kurirskim tvrtkama.

9. Proizvodi su pokriveni jamstvom proizvođača, uvoznika ili prodavatelja važećim u Poljskoj. U skladu s odjeljkom 10. poljskog građanskog zakonika od 27. srpnja 2002. o posebnim uvjetima i odredbama kupoprodajne prodaje s naknadnim izmjenama i dopunama, internetska trgovina Garden Seeds Market odgovorna je za nesukladnost robe s ugovorom na razdoblje od dvije godine počevši od datum kupnje. Kupac gubi svoja prava navedena u gore navedenom odjeljku, ako u roku od dva mjeseca nakon otkrivanja problema ili pogreške ne obavijesti trgovinu. U slučaju prodaje koja se ne može smatrati potrošačkom prodajom, ne primjenjuju se propisi sadržani u člancima 556-576 poljskog Građanskog zakonika.

10. U slučaju nesukladnosti robe s opisom i / ili ugovorom, roba koja je predmet reklamacije treba biti vraćena s opisom prigovora i prijedlogom za rješavanje prigovora tvrtke Garden Seeds Market na sljedeću adresu: : Garden Seeds Market, ul. Pokoju 24, 21-500 Biała Podlaska, Poljska.

11. Kada sugerira način rješavanja pritužbe od strane tvrtke Garden Seeds Market, kupac ima pravo razmijeniti robu tako da bude u skladu s ugovorom besplatno, osim ako je zamjena nemoguća ili bi uključivala prekomjerne troškove. Ako trgovina ne može ispraviti pritužbu putem razmjene, kupac ima pravo tražiti popust ili ima pravo raskinuti ugovor.

12. Prodavaonica će odgovoriti na pritužbu kupca u roku od dva radna dana nakon primitka prigovora. Datum podnošenja prigovora trgovini smatra se datumom prigovora. Ako treća strana mora obaviti specijalističko istraživanje u vezi s pritužbom, datum obraćanja tvrtke Garden Seeds Market može se produljiti za 14 dana. Ako trgovina u roku od 14 dana nije odgovorila na pritužbu kupca, žalba se smatra valjanom i prihvaćena od strane Market Garden Seeds.

13. U bilo kojem od gore navedenih slučajeva, ako rješavanje pritužbe uključuje isporuku novog ili fiksnog proizvoda, troškove slanja snosi trgovina. Vraćena roba koja je predmet reklamacije mora biti jasno i vidljivo označena ili označena "ŽALBA". Roba bez takve oznake ili oznake ne smije biti prihvaćena u našem spremištu.

14. U skladu s odjeljkom 2. članka 2. (Zakon br. 22, točka 271) o zaštiti određenih prava potrošača io odgovornosti za štete uzrokovane opasnim proizvodom, kupac ima pravo vratiti robu unutar 14 dana od dana isporuke, bez navođenja razloga za povlačenje iz ugovora, u skladu s propisima o ugovorima na daljinu. Zakon koji se primjenjuje u takvim slučajevima odnosi se isključivo na privatne, pojedinačne kupce koji kupuju robu isključivo za nekomercijalnu uporabu. Vraćena roba i pribor prihvaćaju se samo ako su cjeloviti, neoštećeni iu "novom" stanju. Prema navedenim propisima sljedeće usluge ne ispunjavaju uvjete za povrate pod gore navedenim uvjetima: ugovori za usluge čija je cijena ili naknada za njih određena isključivo fluktuacijom cijena na financijskom tržištu; usluge s karakteristikama koje je klijent jasno naveo u nalogu koji je postavio; ili usluge koje su strogo povezane s klijentom; usluge, koje zbog njihovog karaktera ne mogu biti vraćene ili čiji predmet brzo propada. Ako kupac namjerava raskinuti ugovor, roba mora biti vraćena po trošku kupca na sljedeću adresu: Garden Seeds Market, ul. Pokoju 24, 21-500 Biała Podlaska, Poljska. Roba će biti verificirana u Vrtnom sjemenu u roku od dva radna dana. Ako je roba u skladu s propisima navedenim u ovom stavku, kreditna kartica izdaje se na tržištu vrtnog sjemena. Izvornik odobrenja zajedno s kopijom šalje se kupcu putem preporučene poštanske pošiljke. Kupac je dužan vratiti potpisanu kopiju računa za ispravak preporučenom poštom. Nakon što prodavaonica primi potpisanu kopiju odobrenja, dućan će nadoknaditi iznos na bankovni račun koji odredi kupac u roku od sedam radnih dana.

15. Po primitku pošiljke od poštanske ili kurirske tvrtke, kupac će provjeriti nije li pošiljka oštećena tijekom isporuke. Tržište sjemena za vrt preporučuje posebnu pozornost na trake i brtve koje osiguravaju pošiljku. Ako je pošiljka stigla oštećena ili su pečati ili trake slomljene, kupcu se savjetuje da odbije prihvaćanje pošiljke, sastavi protokol o šteti u nazočnosti kurira i da kontaktira prodavatelja (Tržnica sjemenki). koliko je moguće. Ako kupac ne primi nikakvu štetu ili nedostajuću robu nakon primitka robe za narudžbu, to može negativno utjecati na bilo koju pritužbu koju bi klijent mogao ubuduće podnijeti u vezi s robom koja je oštećena ili ukradena u postupku isporuke.

16. Sve informacije objavljene u internetskoj trgovini Garden Seeds Market ne predstavljaju ponudu prema poljskom građanskom zakoniku. Prilikom naručivanja putem web stranice, kupac nudi ponudu za kupnju proizvoda pod uvjetima navedenim na određenoj stranici s opisom proizvoda.

17. Internetska trgovina Garden Seeds Market zadržava pravo odbiti dovršiti narudžbu ako poznata evidencija klijenta nije kreditno ni pouzdana.

18. Kwiat Kwiatów Marcin Sikora sa sjedištem na sljedećoj adresi: ul. Sulejkowska 56/58 lok. 215, 04-157 Varšava, Poljska je pravni administrator baze podataka o kupcima koju obrađuje internetska trgovina na tržištu vrtnog sjemena. Podaci o kupcima koriste se za izvršenje narudžbi i stoga se mogu dostaviti subjektima koji su odgovorni za otpremu robe kupcima i, u slučaju prodaje na rate, institucijama koje sudjeluju u kupnji. Kupci imaju pravo pristupa i izmjene svojih osobnih podataka. Podaci se dostavljaju dobrovoljno.

19. Klijent se obvezuje dostaviti svoju adresu e-pošte: do trgovine (u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka od 28. kolovoza 1997.).

21. Ovi Uvjeti korištenja definiraju pravila korištenja internetske trgovine Tržnica sjemena u vrtu. Postavljanje i potvrda narudžbe znači da klijent prihvaća pravila i informacije sadržane u Uvjetima korištenja.

22. Stručni subjekti, definirani u Zakonu o proizvodnji sjemena od 9. studenog 2012. (Poljski časopis za zakone - Dz. U. od 2021., točka 129), dužni su obavijestiti trgovinu o svom statusu najkasnije na dan kupnje. Nepoštivanje te obveze rezultira kvalificiranjem datog subjekta kao neprofesionalnog u smislu gore spomenutog zakona.

Plaćanje

Prije kupnje u našoj trgovini provjerite imate li na računu dovoljno sredstava za plaćanje kupljenih artikala i odgovarajuće troškove isporuke.

Dostupni načini plaćanja: PayPal (preferirano, osigurava najbržu isporuku), kreditnu karticu, bankovni prijenos.

Plaćanje se mora izvršiti u roku od 4 dana od trenutka kupnje.

dostava

Sva naša sjemena su pažljivo pakirana u mjehuriće ili obložene omotnice koje značajno smanjuju rizik od oštećenja sjemena (npr. Strojem za žigosanje).

Svaki paket se šalje najkasnije 2 radna dana nakon primitka uplate.

Sjemenke isporučuje Poczta Polska (poljska pošta) prioritetnom poštom s očekivanim vremenom isporuke od 3 do 13 radnih dana. Ostala roba isporučuje se kurirskom službom s očekivanim rokovima isporuke od 2 do 10 dana kako je navedeno u pošiljci i isporuci odjeljku .

Sve pošiljke putem pošte ili kurirske službe registrirane su kako bi se povećala sigurnost i sigurnost isporuke. 

Povrat i pritužbe

Kupac ima pravo vratiti neiskorištene i neotvorene predmete kupljene u roku od 14 dana, međutim, kupac je dužan pokriti troškove dostave predmeta.

Žalbe se trebaju podnijeti u pisanom obliku putem elektroničke pošte. Pisma žalbe trebaju sadržavati sljedeće podatke: podatke o kupcu (ime i prezime, identifikacijska oznaka kupca), ime (imena) predmeta (a) koji su predmet prigovora, uzrok prigovora i, ako je moguće, fotografije stavke koje su predmet prigovora s brojem serije.