• 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

Termeni de utilizare

Informatii generale

Acest site, disponibil pe www.gardenseedsmarket.com, este administrat de către Swiat Kwiatow (număr de identificare fiscală, NIP: 537-220-80-01) de la adresa sa de sediu din Varșovia 04-157, Sulejkowska 56/58/215, Polonia și înregistrată în Registrul Antreprenorilor sub numărul 10/65/18535, cu activitatea operațională de bază menționată ca semințe de comercializare și materiale de înmulțire a plantelor.

 

Termeni de utilizare

1. "Piața semințelor de grădină" este un magazin online de vânzare cu amănuntul. Comenzile sunt acceptate online la următorul site: www.gardenseedsmarket.com.

2. Toate produsele oferite de Magazinul online de semințe de grădină sunt noi și nefolosite, fără defecte fizice și juridice și au fost introduse în mod legal pe piața poloneză.

3. Toate preturile enumerate in magazinul online Market Seeds Market includ TVA. Pentru fiecare achiziție se emite o factură cu TVA.

4. Fiecare achiziție este expediată de un serviciu specializat de curierat furnizat de Post. Clientul suportă costurile de livrare așa cum este indicat în Expediere și livrare secțiune .

5. În cazul în care timpul de livrare sau metodele de ambalare și expediere corespunzătoare diferă pentru oricare dintre articolele selectate, Piața de semințe de grădină își rezervă dreptul de a împărți comanda în expedieri separate. În acest caz, costul total al transportului nu se modifică. Dacă cumpărătorul decide să anuleze o parte din comandă, costul transportului ar putea fi redus proporțional.

6. Piața de semințe de grădină acceptă următoarele metode de plată:

  • Plata online - plata este efectuată de PayPal (Europa) S.à rl et Cie, SCA (RCS Luxembourg B 118 349)
  • Carte de credit (Visa, Mastercard) - fiecare plată prin card de credit este securizată și autorizată de PayPal (vă rugăm să rețineți că timpul de procesare poate varia). Odată ce piața semințelor de grădină primește confirmarea plății, comanda este pregătită pentru expediere.


7. Magazinul online Market Seeds Market își rezervă dreptul de a limita metodele de plată dezactivând o anumită metodă de plată pentru unele dintre produsele oferite la www.gardenseedsmarket.com.

8. Mărfurile sunt expediate în prima zi lucrătoare după ziua următoare primirii plății. Finalizarea unei comenzi durează, de obicei, între 3 și 10 zile de la data plasării comenzii la www.gardenseedsmarket.com.

În cazul în care timpul de finalizare a comenzii trebuie extins, magazinul online de semințe de grădină va contacta cumpărătorul pentru a-l informa despre întârziere și pentru a confirma data revizuită pentru finalizarea comenzii. Rețineți că timpul de încheiere a comenzii este egal cu timpul de pregătire a comenzii și timpul de pregătire a expedierii PLUS timp de livrare.

Dacă plătiți prin transfer bancar, timpul de livrare va fi prelungit cu timpul necesar pentru transferul banilor; dacă plătiți prin card de credit, timpul de livrare va fi prelungit cu timpul necesar pentru ca plata să fie autorizată de sistemul de plăți.

Fiecare livrare de semințe este livrată de obicei în termen de 2 până la 5 zile prin poștă și poate diferi în funcție de țara în care este trimis pachetul. Termenele de livrare pentru bunurile expediate prin serviciul de curierat durează între 2 și 10 zile, după cum se specifică în Expediere și Livrare secțiune . Magazinul online Market Seeds Market nu își asumă răspunderea pentru întârzierile cauzate de companiile poștale sau de curierat.

9. Produsele sunt acoperite de garanția producătorului, importatorului sau vânzătorului valabilă în Polonia. În conformitate cu secțiunea 10 din Codul civil polonez din 27 iulie 2002 privind termenii și condițiile specifice ale vânzării de către consumatori, cu modificările ulterioare, magazinul Magazin de semințe de grădină este responsabil pentru neconformitatea mărfurilor cu contractul pe o perioadă de doi ani, începând de la data achiziției. Clientul își pierde drepturile, după cum se precizează în secțiunea menționată mai sus, în cazul în care acesta nu comunică magazinului în termen de două luni de la detectarea unei probleme sau a unei vicii. În cazul unei vânzări care nu se califică drept vânzare de consumator, nu se aplică regulamentele cuprinse în secțiunile 556-576 din Codul civil polonez.

10. În caz de neconformitate a mărfurilor cu descrierea și / sau contractul, bunurile care fac obiectul plângerii trebuie returnate cu o descriere a reclamației și o sugestie privind soluționarea plângerii de către Piața de semințe de grădină la următoarea adresă : Garden Seeds Market, ul. Pokoju 24, 21-500 Biała Podlaska, Polonia.

11. Atunci când sugerează modul de soluționare a plângerii de către Piața grădinilor, clientul are dreptul de a schimba bunurile astfel încât acestea să fie conforme cu contractul gratuit, cu excepția cazului în care schimbul este imposibil sau ar presupune costuri excesive. Dacă magazinul nu poate remedia reclamația prin schimb, clientul are dreptul de a solicita o reducere sau are dreptul de a rezilia contractul.

12. Magazinul va răspunde la o reclamație a clientului în termen de două zile lucrătoare de la primirea reclamației. Data livrării reclamației către magazin este considerată a fi data reclamației. Dacă trebuie efectuată o cercetare de specialitate de către o societate terță în legătură cu reclamația, data de adresare a reclamației de către Piața grădinilor poate fi prelungită cu 14 zile. Dacă în termen de 14 zile magazinul nu a răspuns reclamației clientului, plângerea este considerată valabilă și acceptată de către Market Seeds Market.

13. În oricare dintre cazurile menționate mai sus, dacă soluționarea unei plângeri implică livrarea unui produs nou sau fix, costurile de expediere vor fi suportate de depozit. Mărfurile returnate care fac obiectul unei reclamații trebuie să fie etichetate în mod clar și vizibil sau să fie marcate "COMPLAINT". Bunurile fără o astfel de etichetă sau marcare nu vor fi acceptate de depozitul nostru.

14. În conformitate cu secțiunea 2 a articolului 2 (Jurnalul de Legi nr. 22, punctul 271) privind protecția anumitor drepturi ale consumatorilor și răspunderea pentru daunele provocate de un produs periculos, clientul are dreptul de a returna mărfurile în termen de 14 zile de la data livrării, fără a specifica cauzele retragerii din contract, în conformitate cu reglementările privind contractele la distanță. Legea aplicabilă în astfel de cazuri se aplică numai clienților privați, individuali care achiziționează bunuri exclusiv pentru uz necomercial. Mărfurile și accesoriile returnate sunt acceptate numai dacă sunt complete, nedeteriorate și într-o stare "nouă". În conformitate cu reglementările menționate mai sus, următoarele servicii nu se califică pentru returnări în condițiile menționate mai sus: contracte pentru servicii, ale căror prețuri sau rambursări sunt determinate exclusiv de fluctuația prețurilor pe o piață financiară; servicii cu caracteristici declarate în mod clar de către un client într-o comandă pe care a plasat-o; sau servicii strict legate de clientul însuși; servicii care, datorită caracterului lor, nu pot fi returnate sau al căror subiect se deteriorează rapid. În cazul în care un client intenționează să rezilieze contractul, mărfurile trebuie returnate la costul clientului la următoarea adresă: Garden Seeds Market, ul. Pokoju 24, 21-500 Biała Podlaska, Polonia. Mărfurile vor fi verificate de către piața semințelor de grădină în termen de două zile lucrătoare. În cazul în care mărfurile sunt conforme cu reglementările prevăzute în prezentul paragraf, se emite o notă de credit de către Piața de semințe de grădină. Originalul notei de credit, împreună cu o copie, se trimite clientului prin poștă prioritară înregistrată. Clientul returnează o copie semnată a facturii de corecție prin scrisoare recomandată. După ce magazinul a primit copia semnată a notei de credit, magazinul va rambursa suma datorată unui cont bancar desemnat de client în termen de șapte zile lucrătoare.

15. La primirea unui transport de la un serviciu poștal sau o companie de curierat, clientul verifică dacă transportul nu a fost deteriorat în timpul procesului de livrare. Piața semințelor de grădină recomandă acordarea unei atenții deosebite benzilor și sigiliilor care asigură transportul. În cazul în care o expediție a fost deteriorată sau dacă sigiliile sau benzile au fost rupte, clientul este sfătuit să refuze acceptarea expedierii, să întocmească un protocol de distrugere în prezența curierului și să contacteze vânzătorul (Market Seeds Market) cât mai curând pe cat posibil. În cazul în care clientul nu recunoaște niciun prejudiciu sau bunuri lipsă de la primirea bunurilor de comandă, acesta ar putea afecta negativ orice plângere pe care clientul ar dori să o depună în viitor cu privire la bunurile care au fost deteriorate sau furate în procesul de livrare.

16. Orice informație publicată la magazinul online Market Seeds Market nu constituie o ofertă în baza Codului civil polonez. Atunci când plasați o comandă utilizând site-ul Web, un client face o ofertă de cumpărare a unui produs în condițiile specificate pe pagina de descriere a produsului specific.

17. Magazinul online Market Seeds Market își rezervă dreptul de a refuza efectuarea unei comenzi dacă înregistrarea cunoscută a clientului nu este nici creditabilă, nici fiabilă.

18. Świat Kwiatów Marcin Sikora, cu sediul social la următoarea adresă: ul. Sulejkowska 56/58 lok. 215, 04-157, Varșovia, Polonia este administratorul legal al bazei de date a clienților prelucrate de magazinul online Market Seeds Market. Datele clienților sunt utilizate pentru completarea comenzilor și, prin urmare, pot fi transmise către entitățile responsabile de transportul mărfurilor către clienți și, în cazul vânzărilor în rate, către instituțiile care participă la achiziție. Clienții au dreptul să acceseze și să modifice datele lor personale. Datele sunt prezentate în mod voluntar.

19. Clientul este de acord să-și trimită adresa de e-mail la: Świat Kwiatów Marcin Sikora cu sediul social în Varșovia, Polnad și este de acord că datele sale personale pot fi prelucrate de magazinul online Market Seeds Market pentru a completa un studiu de opinie la magazin (în conformitate cu Legea privind protecția datelor din 28 august 1997).

21. Acești Termeni de utilizare stabilesc regulile de utilizare a magazinului online Market Seeds Market. Plasarea și confirmarea unei comenzi înseamnă că clientul acceptă regulile și informațiile incluse în Termenii de utilizare.

Plată

Înainte de a efectua o achiziție în magazinul nostru, asigurați-vă că aveți suficiente fonduri în contul dvs. pentru a plăti elementele achiziționate și costurile de livrare respective.

Metode de plată disponibile: PayPal (preferat, asigură cea mai rapidă livrare), card de credit, transfer bancar.

Plata ar trebui efectuată în termen de 4 zile de la data cumpărării.

Livrare

Toate semințele noastre sunt ambalate cu grijă în plicuri cu bule sau plicuri care reduc în mod semnificativ riscul de deteriorare a semințelor (de exemplu, printr-o mașină de ștanțat).

Fiecare pachet este expediat nu mai târziu de 2 zile lucrătoare de la primirea plății.

Semințele sunt livrate de Poczta Polska (postul polonez) prin poștă prioritară cu termenul de livrare așteptat de la 2 la 5 zile lucrătoare. În cazul expedierilor numai pentru semințe, costul de livrare este de numai 1,45 lire sterline, indiferent de țara în care este trimis comanda. Alte bunuri sunt livrate prin serviciul de curierat, cu termenele de livrare estimate de la 2 la 10 zile, după cum se specifică în Expediere și Livrare secțiune .

Toate transporturile, fie prin poștă, fie prin serviciul de curierat, sunt înregistrate pentru a crește certitudinea și siguranța livrării. Datorită acestui fapt, ni se dă un număr de urmărire care vă permite să urmăriți pachetul.

Returnă și reclamații

Cumpărătorul are dreptul să restituie articolele neutilizate și nedeschise achiziționate în termen de 14 zile, însă cumpărătorul este obligat să acopere costurile de livrare a trimiterilor.

Plângerile trebuie să fie făcute în scris prin poșta electronică. Scrisorile de plângere trebuie să includă următoarele informații: datele cumpărătorului (numele și prenumele, id-ul clientului), numele (ele) articolului (lor) care face obiectul reclamației, cauza plângerii și, dacă este posibil, fotografiile elementele care fac obiectul reclamației cu numărul lotului vizibil.