• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Condiții de utilizare

Informatii generale

Acest site, disponibil pe www.gardenseedsmarket.com, este administrat de către Swiat Kwiatow (număr de identificare fiscală, NIP: 537-220-80-01) cu sediul în Varșovia 04-157, Sulejkowska 56/58/215, Polonia, înregistrată în Registrul Comerțului la numărul 10/65/18535, având ca activitate de bază comercializarea de semințe și materiale pentru creșterea plantelor.

 

Condiții de utilizare

1. "Garden Seeds Market" este un magazin online de vânzare cu amănuntul. Comenzile sunt acceptate online prin site-ul nostru: www.gardenseedsmarket.com.

2. Toate produsele oferite de Magazinul online Garden Seeds Market sunt noi și nefolosite, fără defecte fizice sau restricții juridice și au fost introduse în mod legal pe piața poloneză.

3. Toate prețurile din listele afișate de magazinul online Garden Seeds Market includ TVA. Pentru fiecare achiziție se emite o factură cu TVA.

4. Fiecare achiziție este expediată printr-un serviciu specializat de curierat furnizat de poștă. Clientul suportă costurile de livrare, așa cum este specificat în Expediere și livrare secțiunea .

5. În cazul în care timpii de livrare sau metodele de ambalare și expediere diferă la unele dintre produsele selectate, Garden Seeds Market își rezervă dreptul de a împărți comanda pe articole pentru a o expedia în colete separate. În acest caz, costul total al transportului nu se modifică. Dacă cumpărătorul se decide să anuleze o parte din comandă, costul transportului va putea fi redus proporțional.

6. Garden Seeds Market acceptă următoarele metode de plată:

  • Plata online - plata este efectuată de PayPal (Europa) S.à rl et Cie, SCA (RCS Luxembourg B 118 349)
  • Card de credit (Visa, Mastercard) - orice plată prin card de credit este securizată și autorizată de PayPal (vă rugăm să rețineți că timpul de procesare poate varia). Imediat după confirmarea plății către Garden Seeds Market, comanda este pregătită pentru expediere.


7. Magazinul online Garden Seeds Market își rezervă dreptul de a limita metodele de plată dezactivând o anumită metodă de plată pentru unele dintre produsele oferite de www.gardenseedsmarket.com.

8. Mărfurile sunt expediate în prima zi lucrătoare după ziua următoare primirii plății. Finalizarea unei comenzi durează, de obicei, între 3 și 10 zile de la data plasării comenzii la www.gardenseedsmarket.com.

În cazul în care este necesară prelungirea timpului de finalizare a comenzii, magazinul online Garden Seeds Market îl va contacta pe cumpărător pentru a-l informa despre întârziere și pentru a-i confirma o nouă dată pentru finalizarea comenzii. Vă rugăm să rețineți că timpul de finalizare al unei comenzii este egal cu timpul de procesare al comenzii la care se adaugă timpul de pregătire al expedierii PLUS timpul de livrare.

Dacă plătiți prin transfer bancar, timpul de livrare va fi prelungit cu timpul necesar pentru transferul banilor; dacă plătiți prin card de credit, timpul de livrare va fi prelungit cu timpul necesar pentru ca plata să fie autorizată de sistemul de plăți.

Livrările durează în general între 3 până la 13 zile prin poștă și pot să difere în funcție de țara către care este trimis coletul. Termenele de livrare pentru mărfurile expediate prin serviciul de curierat durează între 2 și 10 zile, după cum se specifică în Expediere și Livrare secțiune . Magazinul online Garden Seeds Market nu-și asumă răspunderea pentru întârzierile cauzate de firmele de poștă și curierat.

9. Garanția produselor este asigurată de producător, importator sau vânzător, pentru Polonia. În conformitate cu secțiunea 10 din Codul Civil Polonez din 27 iulie 2002 privind termenii și condițiile specifice pentru vânzarea către consumatori, cu modificările ulterioare, magazinul Garden Seeds Market este responsabil pentru neconformitatea mărfurilor contractate pe o perioadă de doi ani, începând de la data achiziției. Clientul își pierde drepturile, după cum se precizează în secțiunea menționată mai sus, în cazul în care acesta nu comunică magazinului detectarea vreunei probleme sau a unui viciu în termen de două luni. În cazul unei vânzări care nu se califică ca fiind o vânzare către un consumator, regulamentele cuprinse în secțiunile 556-576 din Codul Civil Polonez nu se aplică.

10. În caz de neconformitate a mărfurilor cu descrierea și / sau contractul încheiat, bunurile care fac obiectul reclamației trebuie returnate cu o descriere a reclamației și o sugestie privind soluționarea reclamației de către Garden Seeds Market la următoarea adresă : Garden Seeds Market, ul. Pokoju 24, 21-500 Biała Podlaska, Polonia.

11. Când sugerează o cale de soluționare a reclamației de către Garden Seeds Market, clientul are dreptul de a schimba marfa în mod gratuit, astfel încât aceasta să fie conformă cu contractul, cu excepția cazului în care schimbul este imposibil sau ar presupune costuri excesive. Dacă magazinul nu poate remedia reclamația prin schimb, clientul are dreptul să solicite o reducere sau are dreptul să rezilieze contractul.

12. Magazinul va răspunde la o reclamație a clientului în termen de două zile lucrătoare de la primirea reclamației. Data reclamației se consideră a fi data prezentării acesteia la magazin. Dacă este necesară o cercetare de specialitate de către o societate terță în legătură cu reclamația, data rezolvării reclamației de către Garden Seeds Market poate fi prelungită cu 14 zile. Dacă în termen de 14 zile magazinul nu a răspuns reclamației clientului, reclamația se consideră valabilă și acceptată de către Garden Seeds Market.

13. În oricare dintre cazurile menționate mai sus, dacă soluționarea unei reclamații implică livrarea unui produs nou sau remediat, costurile de expediere vor fi suportate de către depozit. Mărfurile returnate care fac obiectul unei reclamații trebuie să fie etichetate în mod clar și vizibil sau să fie marcate "COMPLAINT(RECLAMAȚIE)". Bunurile fără o astfel de etichetă sau marcaj nu vor fi acceptate în depozitul nostru.

14. În conformitate cu secțiunea 2 art. 2 (Journal of Laws no. 22, pct. 271) privind protecția anumitor drepturi ale consumatorilor și răspunderea pentru daunele provocate de un produs periculos, clientul are dreptul de a returna mărfurile în termen de 14 zile de la data livrării, fără a specifica cauzele retragerii din contract, în conformitate cu reglementările privind contractele la distanță. Legea aplicabilă în astfel de cazuri este numai pentru clienții persoană fizică, individuali care achiziționează bunuri exclusiv pentru uz necomercial. Mărfurile și accesoriile returnate sunt acceptate numai dacă sunt complete, nedeteriorate și într-o stare "ca și nouă". În conformitate cu reglementările menționate mai sus, următoarele servicii nu se califică pentru returnări în condițiile menționate mai sus: contracte pentru servicii, ale căror prețuri sau plată ramburs sunt determinate exclusiv de fluctuația prețurilor pe o piață financiară; servicii cu caracteristici clar declarate de client în comanda pe care a plasat-o; sau servicii strict legate de clientul însuși; servicii care, prin caracterului lor, nu pot fi returnate sau al căror obiect se deteriorează rapid. În cazul în care un client intenționează să rezilieze contractul, mărfurile trebuie returnate pe costul clientului la următoarea adresă: Garden Seeds Market, ul. Pokoju 24, 21-500 Biała Podlaska, Polonia. Mărfurile vor fi verificate de către Garden Seeds Market în termen de două zile lucrătoare. În cazul în care mărfurile sunt conforme cu reglementările prevăzute în prezentul paragraf, Garden Seeds Market emite o Notă de Credit. Originalul Notei de Credit, împreună cu o copie, se trimit clientului prin poșta prioritară înregistrată. Clientul returnează o copie semnată a facturii corectoare prin scrisoare recomandată. După ce magazinul a primit copia semnată a notei de credit, magazinul va rambursa clientului suma datorată într-un cont bancar desemnat de acesta, în termen de șapte zile lucrătoare.

15. La primirea unui transport prin serviciul poștal sau printr-o firmă de curierat, clientul va trebui să verifice dacă transportul nu a fost deteriorat în timpul procesului de livrare. Garden Seeds Market recomandă acordarea unei atenții deosebite benzilor și sigiliilor care asigură transportul. În cazul în care o expediție a fost deteriorată sau dacă sigiliile sau benzile au fost rupte, clientul este sfătuit să refuze să accepte coletul, să întocmească un protocol de daună în prezența curierului și să contacteze vânzătorul (Market Seeds Market) cât mai curând posibil. În cazul în care clientul nu remarcă niciun prejudiciu sau bunuri lipsă la primirea bunurilor comandate, aceasta ar putea afecta negativ orice reclamație pe care clientul ar dori să o depună în viitor cu privire la bunurile care au fost deteriorate sau furate în procesul de livrare.

16. În conformitate cu Codul Civil Polonez, informațiile publicate de magazinul online Garden Seeds Market nu constituie o ofertă. Atunci când plasează o comandă utilizând site-ul Web, clientul face o ofertă de cumpărare a unui produs în condițiile specificate pe pagina de descriere a produsului respectiv.

17. Magazinul online Garden Seeds Market își rezervă dreptul de a refuza finalizarea unei comenzi dacă profilul cunoscut al clientului nu este nici creditabil, nici de încredere.

18. Administratorul legal al bazei de date a clienților prelucrate de magazinul online Garden Seeds Market este Świat Kwiatów Marcin Sikora, cu sediul social la adresa: ul. Sulejkowska 56/58 lok. 215, 04-157, Varșovia. Datele clienților sunt utilizate pentru finalizarea comenzilor și, prin urmare, vor putea fi transmise către entitățile responsabile de transportul mărfurilor către clienți, iar în cazul vânzărilor în rate, către instituțiile care participă la achiziție. Clienții au dreptul să acceseze și să-și modifice datele lor personale. Aceste date sunt cele oferite voluntar de căre clienți.

19. Clientul este de acord să-și trimită adresa de e-mail la: Świat Kwiatów Marcin Sikora cu sediul social în Varșovia, Polonia și este de acord ca datele sale personale să fie prelucrate de către magazinul online Garden Seeds Market în studiile de opinie a clienților referitoare la magazin (în conformitate cu Legea privind protecția datelor din 28 august 1997).

20. Aceste Condiții de Utilizare stabilesc regulile de utilizare ale magazinului online Garden Seeds Market. Prin plasarea și confirmarea unei comenzi, clientul acceptă regulile și informațiile incluse în Condițiile de utilizare prezente.

21. Entitățile profesionale, definite în Legea producției de semințe din 9 noiembrie 2012 (Jurnalul polonez de legi - Dz. U. din 2021, articolul 129), sunt obligate să informeze magazinul despre starea lor cel târziu în ziua cumpărării. Nerespectarea acestei obligații are ca rezultat calificarea entității date ca neprofesionistă în sensul legii menționate mai sus.

Plata

Înainte de a efectua o achiziție în magazinul nostru, vă rugăm să vă asigurați că aveți suficiente fonduri în contul dvs. pentru a plăti produsele achiziționate și costurile de livrare respective.

Metode de plată disponibile: PayPal (preferat, asigură cea mai rapidă livrare), card de credit, transfer bancar.

Plata ar trebui efectuată în termen de 4 zile de la data cumpărării.

Livrare

Toate semințele noastre sunt ambalate cu grijă în plicuri căptușite sau cu bule, care reduc în mod semnificativ riscul de deteriorare a semințelor (de exemplu, la mașina de ștampilat).

Fiecare colet este expediat nu mai târziu de 2 zile lucrătoare de la primirea plății.

Semințele sunt livrate de Poczta Polska (Poșta Poloneză) prin serviciul prioripost cu termenul de livrare estimat între 2 - 5 zile lucrătoare. Celelalte mărfuri sunt livrate prin serviciul de curierat, cu termenele de livrare estimate între 2 – 10 zile, așa cum este specificat în Expediere și Livrare secțiune .

Toate transporturile, fie prin poștă, fie prin serviciul de curierat, sunt înregistrate pentru a crește certitudinea și siguranța livrării. Datorită acestui fapt, veți avea la dispoziție un cod al trimiterii, care vă va permite să urmăriți coletul.

Retururi și reclamații

Cumpărătorul are dreptul să restituie articolele neutilizate și nedeschise achiziționate în termen de 14 zile, însă cumpărătorul are obligația de a achita costurile de transport și livrare a trimiterilor.

Reclamațiile vor fi făcute în scris și transmise prin poșta electronică. Mesajele care conțin reclamații vor trebui să cuprindă următoarele informații: datele cumpărătorului (numele și prenumele, id-ul clientului), denumirea articolelor care fac obiectul reclamației, cauza reclamației și, dacă este posibil, fotografiile produselor care fac obiectul reclamației, având numărul lotului vizibil.