• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Pogoji uporabe

Splošne informacije

To spletno mesto, ki je na voljo na www.gardenseedsmarket.com, upravlja Swiat Kwiatow (davčna identifikacijska številka, NIP: 537-220-80-01) s sedežem v Varšavi 04-157, Sulejkowska 56/58/215, Poljska in vpisan v register podjetnikov pod številko 10/65/18535, katerega osnovna dejavnost je navedena kot trgovsko seme in razmnoževalni material rastlin.

 

Pogoji uporabe

1. “Garden Seeds Market” je spletna maloprodajna trgovina. Naročila se sprejemajo na spletni strani: www.gardenseedsmarket.com.

2. Vsi izdelki, ki jih ponuja spletna trgovina Garden Seeds Market, so novi in neizkoriščeni, brez fizičnih in pravnih napak ter zakonito vneseni na poljski trg.

3. Vse cene, navedene v spletni trgovini Garden Seeds Market, vključujejo DDV. Za vsak nakup se izda račun za DDV.

4. Vsak nakup se pošlje s specialistično kurirsko službo, ki jo zagotavlja Pošta. Stranka nosi stroške dostave, kot je navedeno v pošiljki in dostavi oddelek .

5. Če se dobavni roki ali ustrezni načini pakiranja in dostave razlikujejo za katero od izbranih predmetov, si trg Garden Seeds pridržuje pravico, da razdeli naročilo na ločene pošiljke. V tem primeru se skupni stroški pošiljanja ne spremenijo. Če se kupec odloči odpovedati del naročila, se lahko stroški pošiljanja sorazmerno zmanjšajo.

6. Trg z vrtnimi semeni sprejema naslednje načine plačila:

  • Spletno plačilo - plačilo upravlja PayPal (Evropa) S.à rl et Cie, SCA (RCS Luxembourg B 118 349)
  • Kreditna kartica (Visa, Mastercard) - vsako plačilo s kreditno kartico je varno in odobreno s strani PayPal-a (upoštevajte: čas obdelave se lahko razlikuje). Ko trg vrtnih semen prejme potrditev plačila, je naročilo pripravljeno za pošiljanje.


7. Spletna trgovina Garden Seeds Market si pridržuje pravico, da omeji način plačila tako, da onemogoči določeno plačilno metodo za nekatere izdelke, ki jih ponuja www.gardenseedsmarket.com.

8. Blago se odpremi prvi delovni dan po prejemu plačila. Izpolnjevanje naročila je običajno od 3 do 10 dni od dneva oddaje naročila na www.gardenseedsmarket.com.

Če je treba čas dokončanja naročila podaljšati, bo spletna trgovina za trg vrtnih semen stopila v stik s kupcem in ga obvestila o zamudi in potrdila spremenjeni datum za dokončanje naročila. Ne pozabite, da je čas dokončanja naročila enak obdelavi naročila in času priprave pošiljke.

Če plačate z bančnim nakazilom, se čas dostave podaljša za čas, ki je potreben za prenos denarja; če plačate s kreditno kartico, se čas dostave podaljša za čas, ki ga plačilni sistem odobri za plačilo.

Vsaka pošiljka semen se dostavi običajno v 2 do 5 dneh po pošti in se lahko razlikuje glede na državo, v katero je paket poslan. Dobavni roki za blago, poslano s kurirsko službo, trajajo od 2 do 10 dni, kot je določeno v pošiljki in dostavi oddelek . Spletna trgovina Garden Seeds Market ne prevzema odgovornosti za zamude, ki jih povzročijo poštne ali kurirske družbe.

9. Proizvodi so zajeti v garanciji proizvajalca, uvoznika ali prodajalca, ki velja na Poljskem. V skladu z oddelkom 10 poljskega civilnega zakonika z dne 27. julija 2002 o posebnih pogojih prodaje potrošnikov z naknadnimi spremembami je spletna trgovina Garden Seeds Market odgovorna za neskladnost blaga s pogodbo za obdobje dveh let, ki se začne z datum nakupa. Kupec izgubi svoje pravice, kot je navedeno v zgoraj navedenem oddelku, če v dveh mesecih po odkritju težave ali napake ne obvesti trgovine. V primeru prodaje, ki se ne šteje za prodajo potrošnikom, se ne uporabljajo predpisi iz oddelkov 556-576 poljskega civilnega zakonika.

10. V primeru neskladnosti blaga z opisom in / ali pogodbo, je treba blago, ki je predmet pritožbe, vrniti z opisom pritožbe in predlogom za rešitev pritožbe s strani Market Garden Seeds na naslednji naslov: : Garden Seeds Market, ul. Pokoju 24, 21-500 Biała Podlaska, Poljska.

11. Pri predlaganju načina reševanja pritožbe s strani trga Garden Seeds Market ima kupec pravico do zamenjave blaga, tako da je v skladu s pogodbo brezplačno, razen če je zamenjava nemogoča ali bi povzročila prekomerne stroške. Če trgovina ne more popraviti pritožbe z izmenjavo, ima stranka pravico zahtevati popust ali pravico do odpovedi pogodbe.

12. Trgovina mora na pritožbo stranke odgovoriti v dveh delovnih dneh po prejemu pritožbe. Datum vročitve pritožbe trgovini se šteje kot datum pritožbe. Če mora tretja družba v zvezi s pritožbo opraviti specialistično raziskavo, se lahko datum obravnave pritožbe s strani trga vrtnih semen podaljša za 14 dni. Če v 14 dneh trgovina ni odgovorila na pritožbo stranke, se pritožba šteje za veljavno in jo sprejme Market Garden Seeds.

13. V vseh zgoraj navedenih primerih, če reševanje pritožbe vključuje dostavo novega ali fiksnega izdelka, stroške pošiljanja krije trgovina. Vrnjeno blago, ki je predmet pritožbe, mora biti jasno in vidno označeno ali označeno z "PRITOŽBA". Blago, ki nima takšne oznake ali oznake, naše skladišče ne sprejme.

14. V skladu z oddelkom 2 člena 2 (Uradni list št. 22, točka 271) o varstvu določenih pravic potrošnikov in o odgovornosti za škodo, ki jo povzroči nevarni izdelek, ima stranka pravico, da vrne blago v 14 dni od dneva dobave, ne da bi določili vzroke za odstop od pogodbe, v skladu s predpisi o pogodbah na daljavo. Zakonodaja, ki se uporablja v takih primerih, velja samo za zasebne stranke, ki kupujejo blago izključno za nekomercialno uporabo. Vrnjeno blago in pripomočki se sprejmejo le, če so popolni, nepoškodovani in v „novem“ stanju. V skladu z zgoraj navedenimi predpisi naslednje storitve ne izpolnjujejo pogojev za donose pod zgoraj navedenimi pogoji: pogodbe za storitve, za katere se cena ali povračilo določi izključno z nihanjem cen na finančnem trgu; storitve z značilnostmi, ki jih stranka jasno navede v naročilu, ki ga je dal; ali storitve, ki so strogo povezane s stranko; storitve, ki jih zaradi svojega značaja ni mogoče vrniti ali katerih predmet se hitro poslabša. Če stranka namerava odpovedati pogodbo, mora biti blago vrnjeno po ceni kupca na naslednji naslov: Garden Seeds Market, ul. Pokoju 24, 21-500 Biała Podlaska, Poljska. Blago mora preveriti trg vrtnih semen v dveh delovnih dneh. Če je blago v skladu s predpisi, določenimi v tem odstavku, se izda potrdilo o plačilu s strani trga vrtnih semen. Izvirnik dobropisa skupaj s kopijo se pošlje stranki s prijavljeno prednostno pošto. Podpisani izvod popravka računa kupec vrne s priporočeno pošto. Po prejemu podpisane kopije dobropisa skladišče povrne znesek na bančni račun, ki ga stranka določi v roku sedmih delovnih dni.

15. Po prejemu pošiljke od poštne službe ali kurirske družbe mora kupec preveriti, ali pošiljka ni bila poškodovana med dostavo. Garden Seeds Market priporoča, da posebno pozornost posvetite trakom in tesnilom, ki zagotavljajo pošiljko. Če je pošiljka prispela poškodovana ali če so bili pečati ali trakovi poškodovani, se stranki svetuje, da zavrne sprejem pošiljke, pripravi protokol o škodi v prisotnosti kurirja in se takoj obrne na prodajalca (trg vrtnih semen). mogoče. Če stranka po prejemu blaga za naročilo ne prizna nobene škode ali manjkajočega blaga, lahko to negativno vpliva na kakršno koli reklamacijo, ki bi jo stranka morda želela vložiti v prihodnje v zvezi z blagom, ki je bila poškodovana ali ukradena v postopku dostave.

16. Vse informacije, objavljene v spletni trgovini Garden Seeds Market, ne predstavljajo ponudbe na podlagi poljskega civilnega zakonika. Pri oddaji naročila s spletnega mesta kupec ponudi ponudbo za nakup izdelka pod pogoji, določenimi na strani s specifičnim opisom izdelka.

17. Spletna trgovina Garden Seeds Market si pridržuje pravico, da zavrne izpolnitev naročila, če znani zapis stranke ni niti kreditno niti zanesljiv.

18. iatwiat Kwiatów Marcin Sikora s sedežem na naslovu: ul. Sulejkowska 56/58 lok. 215, 04-157 Varšava, Poljska je pravni skrbnik baze podatkov o strankah, ki jo obdeluje spletna trgovina Garden Seeds Market. Podatki o strankah se uporabljajo za izpolnjevanje naročil, zato se lahko predložijo subjektom, ki so odgovorni za pošiljanje blaga strankam in, v primeru prodaje obrokov, institucijam, ki sodelujejo pri nakupu. Stranke imajo pravico dostopati do svojih osebnih podatkov in jih spreminjati. Podatki se predložijo prostovoljno.

19. Stranka soglaša, da bo svoj e-poštni naslov predložila: Kwiat Kwiatów Marcin Sikora s sedežem v Varšavi, Polnad, in se strinja, da lahko njihove osebne podatke obdeluje spletna trgovina Market Seeds Market, da bi dopolnili mnenje o mnenju v skladišče (v skladu z Zakonom o varstvu podatkov z dne 28. avgusta 1997).

21. Ti pogoji uporabe določajo pravila uporabe spletne trgovine Garden Seeds Market. Namestitev in potrditev naročila pomeni, da stranka sprejema pravila in informacije, ki so vključeni v pogoje uporabe.

22. Strokovni subjekti, opredeljeni v zakonu o pridelavi semen z dne 9. novembra 2012 (Poljski časopis za zakone - Dz. U. iz leta 2021, točka 129), so dolžni trgovino obvestiti o svojem statusu najkasneje na dan nakupa. Neupoštevanje te obveznosti povzroči, da se ta subjekt opredeli kot nepoklicen v smislu zgoraj omenjenega zakona.

Plačilo

Pred nakupom v naši trgovini se prepričajte, da imate na svojem računu dovolj sredstev za plačilo kupljenih artiklov in stroške dostave.

Načini plačila: PayPal (prednost, zagotavlja najhitrejšo dostavo), kreditno kartico, bančno nakazilo.

Plačilo je treba opraviti v 4 dneh od nakupa.

Dostava

Vsa naša semena so skrbno pakirana v mehurčke ali oblazinjene ovojnice, ki bistveno zmanjšajo tveganje poškodb semena (npr. S strojem za žigosanje).

Vsak paket se odpošlje najkasneje v 2 delovnih dneh po prejemu plačila.

Semena dobavlja družba Poczta Polska (poljska pošta) po prednostni pošti s predvidenim časom dostave od 2 do 5 delovnih dni. Drugo blago se dostavi s kurirsko službo s pričakovanimi dobavnimi roki od 2 do 10 dni, kot je določeno v pošiljki in dobavi oddelek .

Vse pošiljke po pošti ali s kurirsko službo so registrirane, da se poveča gotovost in varnost dostave. Zahvaljujoč temu, smo dobili sledenje številko omogoča sledenje vaš paket.

Vračila in pritožbe

Kupec ima pravico do vrnitve neuporabljenih in neodprtih predmetov, kupljenih v roku 14 dni, kupec pa mora poravnati stroške dostave.

Pritožbe je treba vložiti v pisni obliki z elektronsko pošto. Pritožbe morajo vsebovati naslednje podatke: podatke o kupcu (ime in priimek, identifikacijsko številko stranke), ime (-na) predmeta (-ov), ki je predmet pritožbe, vzrok pritožbe in, če je mogoče, fotografije predmetov, ki so predmet pritožbe z vidno številko serije.