• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Käyttöehdot

Yleistä tietoa

Tätä sivustoa, joka on saatavilla osoitteessa www.gardenseedsmarket.com, ylläpitää Swiat Kwiatow (verotunnusnumero, NIP: 537-220-80-01) sen osoitteesta Varsovassa 04-157, Sulejkowska 56/58/215, Puola ja se on rekisteröity yrittäjien rekisteriin numerolla 10/65/18535 ja sen ydinliiketoiminta on kaupankäynnin siemeniä ja kasvien lisäysaineistoa.

 

Käyttöehdot

1. ”Garden Seeds Market” on verkkokauppa. Tilaukset hyväksytään verkossa seuraavalla sivustolla: www.gardenseedsmarket.com.

2. Kaikki Garden Seeds Marketin verkkokaupassa tarjottavat tuotteet ovat uusia ja käyttämättömiä, vapaita fyysisistä ja oikeudellisista virheistä, ja ne on laillisesti tuotu markkinoille Puolan markkinoille.

3. Kaikki Garden Seeds Marketin verkkokaupassa luetellut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kustakin ostosta lasketaan arvonlisäverolaskut.

4. Jokainen osto toimitetaan Postin tarjoamalla erikoispalveluun. Asiakas vastaa toimitus- ja toimituskustannuksista osassa .

5. Jos toimitusajat tai asianmukaiset pakkaus- ja toimitusmenetelmät poikkeavat valituista kohteista, Garden Seeds Market pidättää oikeuden jakaa tilauksen erillisiin lähetyksiin. Tällöin kuljetuksen kokonaiskustannukset eivät saa muuttua. Jos ostaja päättää peruuttaa osan tilauksesta, kuljetuskustannukset voidaan pienentää suhteessa.

6. Puutarhan siementen markkinat hyväksyvät seuraavat maksutavat:

  • Verkkomaksu - maksua hoitaa PayPal (Eurooppa) S.à rl et Cie, SCA (RCS Luxembourg B 118 349)
  • Luottokortti (Visa, Mastercard) - jokainen luottokorttimaksu on turvallinen ja PayPalin hyväksymä (huomaa, että käsittelyaika voi vaihdella). Kun Garden Seeds Market on saanut vahvistuksen maksusta, tilaus on valmis lähetettäväksi.


7. Garden Seeds Marketin verkkokauppa pidättää oikeuden rajoittaa maksutapoja poistamalla tietyn maksutavan käytöstä joillekin tuotteille, joita tarjotaan osoitteessa www.gardenseedsmarket.com.

8. Tavarat lähetetään ensimmäisenä maksupäivää seuraavana arkipäivänä. Tilauksen suorittaminen kestää yleensä 3–10 päivää tilauksen asettamispäivästä osoitteessa www.gardenseedsmarket.com.

Jos tilauksen valmistumisaikaa on pidennettävä, Garden Seeds Marketin verkkokauppa ottaa yhteyttä ostajalle ja ilmoittaa hänelle viivästymisestä ja vahvistaa tilauksen loppuun saattamisen tarkistetun päivämäärän. Muista, että tilauksen valmistumisaika vastaa tilauksen käsittelyä ja lähetysvalmisteluaikaa PLUS toimitusaika.

Jos maksat pankkisiirrolla, toimitusaikaa pidennetään siirrettävän rahan määräajalla; jos maksat luottokortilla, toimitusaikaa pidennetään maksuaikana, jonka maksujärjestelmä hyväksyy.

Jokainen siemenkuljetus toimitetaan tavallisesti 2–13 päivän kuluessa postitse ja se voi vaihdella sen mukaan, mihin maahan paketti lähetetään. Kuriiripalvelulla lähetettyjen tavaroiden toimitusajat kestävät 2–10 päivää, kuten toimituksessa ja toimituksessa on määritelty osassa . Garden Seeds Marketin verkkokauppa ei vastaa mistään viivästyksistä, jotka aiheutuvat posti- tai kuriiripalveluista.

9. Tuotteet kuuluvat tuottajan, maahantuojan tai myyjän Puolassa voimassa olevan takuun piiriin. Garden Seeds Marketin verkkokauppa vastaa Puolan siviililain 27.7.2002 antamasta erityisehdoista ja edellytyksistä 10 §: n mukaisesti, joka koskee kuluttajan myyntiä myöhemmillä muutoksilla. ostopäivä. Asiakas menettää edellä mainitussa osassa mainitut oikeudet, jos hän ei ilmoita varastosta kahden kuukauden kuluessa ongelman tai vian havaitsemisesta. Jos myyntiä ei voida pitää kuluttajakaupana, Puolan siviililain 556-576 §: n säännöksiä ei sovelleta.

10. Jos tavarat eivät täytä kuvausta ja / tai sopimusta, valituksen kohteena olevat tavarat on palautettava, jossa on kuvaus valituksesta ja ehdotus Garden Seeds Marketin valituksesta seuraavaan osoitteeseen : Garden Seeds Market, ul. Pokoju 24, 21-500 Biała Podlaska, Puola.

11. Kun asiakkaan ehdotetaan Garden Seeds Marketin valituksen ratkaisemista, asiakkaalla on oikeus vaihtaa tavarat siten, että ne ovat sopimuksen mukaisia, ellei vaihtaminen ole mahdotonta tai aiheuttaisi kohtuuttomia kustannuksia. Jos kauppa ei pysty korjaamaan valituksen vaihtoa, asiakkaalla on oikeus vaatia alennusta tai hänellä on oikeus irtisanoa sopimus.

12. Kaupan on vastattava asiakkaan valitukseen kahden työpäivän kuluessa valituksen vastaanottamisesta. Valituksen toimituspäivänä pidetään valituksen päivämäärää. Jos kolmannen osapuolen yrityksen on tehtävä valitukseen liittyvä erikoistutkimus, Garden Seeds Marketin kantelun käsittelypäivä voidaan pidentää 14 päivällä. Jos 14 päivän kuluessa kauppa ei ole vastannut asiakkaan valitukseen, valitus katsotaan päteväksi ja Garden Seeds Market hyväksyy.

13. Jos tahansa edellä mainituista tapauksista, jos valituksen ratkaiseminen edellyttää uuden tai kiinteän tuotteen toimittamista, lähetyskulut kannetaan kaupasta. Palautettujen tavaroiden, jotka ovat valituksen kohteena, on oltava selkeästi ja näkyvästi merkittyinä tai merkittyinä ”VALITSE”. Varastomme ei hyväksy tavaroita, joilla ei ole tällaista merkintää tai merkintää.

14. Kuluttajalla on oikeus palauttaa tavarat kuluttajan oikeuksien suojaamisesta ja vahingon aiheuttamasta vahingosta 2 §: n 2 §: n 2 §: n (lain nro 22, kohta 271) mukaisesti. 14 päivää toimituspäivästä ilmoittamatta sopimusten peruuttamisen syitä etäsopimuksia koskevien määräysten mukaisesti. Tällaisissa tapauksissa sovellettava laki koskee ainoastaan yksityisiä, yksittäisiä asiakkaita, jotka ostavat tavaroita yksinomaan ei-kaupalliseen käyttöön. Palautetut tavarat ja tarvikkeet hyväksytään vain, jos ne ovat täydellisiä, vahingoittumattomia ja "uudessa" kunnossa. Edellä mainittujen määräysten mukaan seuraavat palvelut eivät täytä edellä mainittuja ehtoja: palveluhankintoja koskevat sopimukset, joiden hinta tai korvaus määräytyy yksinomaan hintojen vaihtelun perusteella rahoitusmarkkinoilla; palvelut, joiden ominaisuudet ovat asiakkaan selvästi ilmoittamia järjestyksessään; tai palvelut, jotka liittyvät tiukasti asiakkaan kanssa; palveluita, joita niiden luonteen vuoksi ei voida palauttaa tai joiden kohde heikkenee nopeasti. Jos asiakas aikoo irtisanoa sopimuksen, tavarat on palautettava asiakkaan kustannuksella seuraavaan osoitteeseen: Garden Seeds Market, ul. Pokoju 24, 21-500 Biała Podlaska, Puola. Garden Seeds Market tarkistaa tavarat kahden työpäivän kuluessa. Jos tavarat täyttävät tässä kohdassa säädetyt määräykset, Garden Seeds Market myöntää luottotiedotuksen. Luottotiedotteen alkuperäiskappale ja kopio lähetetään asiakkaalle rekisteröidyllä ensisijaisella postilla. Asiakkaan on palautettava allekirjoitettu oikaisulaskun jäljennös kirjattuna kirjeenä. Kun kauppa on saanut allekirjoitetun jäljennöksen luottotiedotuksesta, kauppa palauttaa asiakkaan määräämän pankkitilin seitsemän työpäivän kuluessa.

15. Saatuaan lähetyksen postilaitokselta tai kuriiriyhtiöltä asiakkaan on tarkistettava, onko lähetys vahingoittunut toimitusprosessin aikana. Garden Seeds Market suosittelee kiinnittämään erityistä huomiota lähetystä varmistaviin nauhoihin ja tiivisteisiin. Jos lähetys on vioittunut tai jos sinetit tai teipit ovat rikkoutuneet, asiakkaalta on suositeltavaa kieltäytyä vastaanottamasta siirtoa, laatia vahinkoprotokolla kuriirin läsnäollessa ja ottaa yhteyttä myyjään (Garden Seeds Market) heti mahdollisimman. Jos asiakas ei tunnista vahinkoa tai puuttuvia tavaroita tilaustavaroiden vastaanottamisesta, se voi vaikuttaa kielteisesti kaikkiin valituksiin, joita asiakas voi haluta jättää tulevaisuudessa tavaroiden osalta, jotka olivat vahingoittuneet tai varastettu toimitusprosessissa.

16. Kaikki Garden Seeds Marketin verkkokaupassa julkaistut tiedot eivät ole Puolan siviililain mukaisia tarjouksia. Kun asiakas antaa tilauksen verkkosivustolla, se tekee ostotarjouksen tuotteen ostamisesta tiettyyn tuotekuvaussivulle määritetyin ehdoin.

17. Garden Seeds Marketin verkkokauppa pidättää oikeuden hylätä tilauksen, jos asiakkaan tunnettu tietue ei ole luotettava eikä luotettava.

18. Świat Kwiatów Marcin Sikora, jonka kotipaikka on: ul. Sulejkowska 56/58 lok. 215, 04-157 Varsova, Puola on Garden Seeds Marketin verkkokaupan käsittelemän asiakastietokannan oikeudellinen ylläpitäjä. Asiakastietoja käytetään tilausten täyttämiseen, ja siksi se voidaan toimittaa tavarantoimittajille, jotka ovat vastuussa tavaroiden toimittamisesta asiakkaille, ja osamyynnin tapauksessa ostoon osallistuville laitoksille. Asiakkailla on oikeus käyttää ja muokata henkilötietojaan. Tiedot toimitetaan vapaaehtoisesti.

19. Asiakas sitoutuu toimittamaan sähköpostiosoitteensa: Świat Kwiatów Marcin Sikoralle, jonka kotipaikka on Varsova, Polnad, ja suostuu siihen, että Garden Seeds Marketin verkkokauppa voi käsitellä heidän henkilötietojaan mielipidetutkimuksen suorittamiseksi myymälään (28.8.1997 annetun tietosuojalain mukaisesti).

21. Nämä käyttöehdot sisältävät Garden Seeds Marketin verkkokaupan käytön säännöt. Tilauksen sijoittaminen ja vahvistaminen tarkoittaa sitä, että asiakas hyväksyy käyttöehtojen sisältämät säännöt ja tiedot.

22. Ammattiyhteisöt, jotka on määritelty siemententuotantolaissa 9. marraskuuta 2012 (Polish Journal of Laws - Dz. U., 2021, kohta 129), ovat velvollisia ilmoittamaan myymälälleen asemansa viimeistään ostopäivänä. Tämän velvoitteen laiminlyönti johtaa siihen, että kyseinen yhteisö luokitellaan ei-ammattimaiseksi edellä mainitun lain mukaisesti.

maksu

Ennen kuin ostat myymälässämme, varmista, että sinulla on tililläsi riittävästi varoja maksamaan ostetut kohteet ja vastaavat toimitusmaksut.

Maksutavat: PayPal (suositeltava, nopein toimitus), luottokortti, pankkisiirto.

Maksu on suoritettava 4 päivän kuluessa ostopäivästä.

Toimitus

Kaikki siemenet on pakattu huolellisesti kuplan tai pehmustettuun kirjekuoreen, joka vähentää merkittävästi siementen vahingoittumisriskiä (esim. Leimauskoneella).

Jokainen paketti lähetetään viimeistään 2 työpäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta.

Siemenet toimitetaan Poczta Polskan (Puolan postilaitos) ensisijaisina postina, joiden toimitusaika on 3–13 työpäivää. Muut tavarat toimitetaan kuriiripalvelulla, jonka odotettavissa olevat toimitusajat vaihtelevat lähetyksen ja toimituksen mukaisesti 2–10 päivässä osassa .

Kaikki lähetykset joko postitse tai kuriiripalvelulla rekisteröidään varmuuden ja toimitusvarmuuden lisäämiseksi. 

Palautukset ja valitukset

Ostajalla on oikeus palauttaa käyttämättömiä ja avaamattomia tuotteita, jotka on ostettu 14 päivän kuluessa, kuitenkin ostajan on katettava tuotteiden palauttamisen kustannukset.

Valitukset on tehtävä kirjallisesti sähköpostitse. Valituskirjeissä on oltava seuraavat tiedot: ostajan tiedot (nimi ja sukunimi, asiakkaan tunnus), valituksen kohteena olevan kohteen (tuotteiden) nimi (nimet), kantelun syy ja mahdollisuuksien mukaan valokuvat valokuvista. kohteet, jotka ovat valituksen kohteena, ja eränumero on näkyvissä.