Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Сејалице, саднице и дилери

Сејалице, саднице и дивљачи додаци су за садњу и сјетву који олакшавају ове радње и мање времена. Још га нисте нашли? Вријеме је да надокнадите изгубљено вријеме - погледајте шта смо вам припремили!

Да ли још увијек сматрате сјетву фрустрирајућим и напорним задатком? Да бисте убрзали рад и извршили акцију на прецизан и ефикасан начин, купите Минисеедер или Ручни сејач из компаније Греенмилл. Ови приступачни уређаји значајно ће вам повећати шансе за једнолико настајање и заштитити вас од губитка драгоцених семенки. Ова подкатегорија такође нуди функционалне растураче ђубрива. Ручни растурач ђубрива Ханди Греен из Субстрала ће вам добро доћи док примењујете гнојиво у праху на границама, биљним креветима и воћњацима. Овај лак, лаган алат за употребу омогућава вам ефикасно дозирање и дистрибуцију оптималних порција ђубрива. 27-литарски вртни сејач за вртове на котачима помоћи ће вам у сетви семена траве. Овај свестрани производ зими ће се претворити у функционални камион за песак и могао би да делује и као расипач ђубрива са великим површинама током вегетационе сезоне. Одговарајући сејач је најбољи пријатељ баштована!

Широк и разнолик избор кућних и баштенских додатака и алата очекује вас у нашој онлине продавници башта. Сејалице, саднице и дилери доступни су по конкурентним ценама уз брзу испоруку кући овде. Не оклевајте и искористите нашу понуду!