• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Såmaskiner, planterare och dibblor

Såmaskiner, planteringsverktyg och stickor är oumbärliga verktyg för sådd och plantering, vilket gör dessa uppgifter betydligt enklare och mindre tidskrävande. Har du ännu inte hittat de rätta verktygen? Det är dags att komma ikapp och se vad vi har i butiken för dig!

Strider du fortfarande med sådd och upplever det som påfrestande? För att påskynda ditt arbete och säkerställa exakt och effektiv sådd bör du överväga att köpa Minisåmaskinen eller Handhållsåmaskinen från Greenmill. Dessa prisvärda enheter kommer avsevärt förbättra dina chanser att uppnå jämn groning och förhindra att värdefulla frön slösas bort. Dessutom inkluderar denna kategori praktiska gödselspridare. Den handdrivna gödselspridaren Handy Green från Substral kommer att vara ovärderlig när du applicerar pulveriserad gödsel på kanter, grönsaksbäddar och fruktträdgårdar. Detta lätta och användarvänliga verktyg möjliggör exakt dosering och effektiv gödselspridning. Dessutom är den 27-liters Hjulroterande Såmaskinen perfekt för att så gräsfrön. Denna mångsidiga produkt kan även fungera som en funktionell sandspridare på vintern och dubblera som en gödselspridare för stora områden under växtsäsongen. Den rätta såmaskinen är trädgårdsmästarens bästa vän!

Vår online-trädgårdsbutik erbjuder ett brett och varierat urval av hushålls- och trädgårdsaccessoarer och verktyg. Såmaskiner, planteringsverktyg och stickor finns till konkurrenskraftiga priser, med snabb hemleverans garanterad. Tveka inte att dra nytta av vårt specialerbjudande och förbättra din trädgårdsupplevelse redan idag!