• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Sejalnice, sadilniki in dihurji

Sejalnice, sadilniki in dihurji so dodatki za sajenje in sejanje, ki omogočajo lažje in manj zamudne ukrepe. Še vedno je niste našli? Čas je, da nadoknadite izgubljeni čas - poglejte, kaj smo za vas pripravili!

Se vam zdi, da je setev še kako naporna in naporna naloga? Če želite pospešiti delo in natančno in učinkovito izvesti akcijo, kupite sejalnik Miniseeder ali Ročno sejalec podjetja Greenmill. Te cenovno ugodne naprave bodo znatno povečale vaše možnosti za enakomerno rast in vas zaščitile pred zapravljanjem dragocenih semen. Ta podkategorija ponuja tudi funkcionalne trosilnike gnojil. Ročni trosilnik gnojila Handy Green iz Substrala bo prav priročen, medtem ko gnojilo v prahu uporabite na mejah, zelenjavnih gredicah in v sadovnjakih. To lahko in enostavno orodje omogoča učinkovito odmerjanje in porazdelitev optimalnih porcij gnojil. 27-litrski vrtni vrtni sejalnik Wheeled vam bo pomagal sejati travna semena. Ta vsestranski izdelek se bo pozimi spremenil v funkcionalni tovornjak za pesek in lahko med vegetacijsko sezono deluje tudi kot trosilec gnojila velike površine. Ustrezen sejalec je najboljši vrtnarjev prijatelj!

Širok in raznolik izbor pripomočkov in pripomočkov za gospodinjstvo in vrt, vas čaka v naši spletni vrtni trgovini. Sedeži, sadilniki in dihurji so na voljo po konkurenčnih cenah s hitro dostavo na dom tukaj. Ne odlašajte in izkoristite našo ponudbo!

3.16 3.51
Promocija se konča
Dibbler - R Digger - črna - -10%
3.96 4.40
Promocija se konča
Domači vrtni sejalec - -10%
4.15 4.61
Promocija se konča
Priročen diblem - v različnih barvah - -10%
4.30 4.78
Promocija se konča
Majhna sadika dible - -10%
5.24 5.82
Promocija se konča
Kotni dible - -10%
5.78 6.43
Promocija se konča
Ravno dible - -10%
7.58 8.43
Promocija se konča
Ročni trosilnik gnojil - Handy Green - Substral - -10%
41.63 46.25
Promocija se konča
Trpežna sejalnica iz nerjavečega lesa - -10%
51.91 57.67
Promocija se konča