• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Kylvökoneet, istutuskoneet ja tuplat

Kylvökoneet, istutuskoneet ja kasvit ovat istutus- ja kylvötarvikkeita, jotka tekevät näistä toimista helpompia ja vähemmän aikaa vieviä. Etkö ole vielä löytänyt sellaista? On aika korvata menetetty aika - katsokaa mitä olemme sinulle laatineet!

Harkitsetko edelleen kylvöä turhauttavaa, rasittavaa tehtävää? Nopeuttaaksesi työtä ja suorittaaksesi toiminnon tarkasti ja tehokkaasti, osta Miniseeder tai käsikylvökone Greenmilliltä. Nämä edulliset laitteet lisäävät merkittävästi mahdollisuuksiasi jopa nousta ja suojaavat sinua arvokkaiden siementen tuhlaamiselta. Tämä alaluokka tarjoaa myös toimivia lannoitteenlevittimiä. Substralin käsikäyttöinen Handy Green -lannoitteenlevitin on kätevä levitettäessä jauhelannoitetta reunoille, vihanneskasveille ja hedelmätarhoihin. Tämän kevyen ja helppokäyttöisen työkalun avulla voit annostella ja jakaa lannoitteiden optimaaliset annokset tehokkaasti. 27 litran pyörivä pyörivä puutarha kylvökone auttaa kylvämään ruohojen siemeniä. Tämä monipuolinen tuote muuttuu talvella toimivaksi hiekkakuorma-autoksi ja voi toimia myös laaja-alaisena lannoitteenlevittimena vegetaation aikana. Sopiva kylvökone on puutarhurin paras ystävä!

Laaja ja monipuolinen valikoima kotitalous- ja puutarhatarvikkeita ja työkaluja odottaa sinua online-puutarhakaupassamme. Kylvökoneet, istutuskoneet ja tuplat ovat saatavana kilpailukykyiseen hintaan nopeaan kotiinkuljetukseen täällä. Älä epäröi ja käytä tarjoustasi!