• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kylvökoneet, istutuskoneet ja tuplat

Kylvökoneet, istuttajat ja taimien istutustyökalut ovat välttämättömiä työkaluja kylvämiseen ja istuttamiseen, jotka tekevät näistä tehtävistä huomattavasti helpompia ja vähemmän aikaa vieviä. Et ole vieläkään löytänyt niitä? On aika ottaa kiinni menetetystä ajasta ja nähdä, mitä meillä on sinulle tarjottavana!

Kärsitkö edelleen kylvämisestä ja koet sen raskaaksi? Työn nopeuttamiseksi ja tarkan ja tehokkaan kylvön varmistamiseksi harkitse Minikylvökoneen tai Käsin kylvökoneen hankkimista Greenmilliltä. Nämä edulliset laitteet parantavat merkittävästi mahdollisuuksiasi saavuttaa tasainen itävyys ja estävät arvokkaiden siementen tuhlaamisen. Lisäksi tämä kategoria sisältää käytännöllisiä lannoitteenlevittäjiä. Substralin käsikäyttöinen Handy Green -lannoitteenlevitin osoittautuu hyödylliseksi jauhemaisen lannoitteen levittämisessä reunoille, vihannespenkeille ja hedelmätarhoille. Tämä kevyt ja helppokäyttöinen työkalu mahdollistaa tarkan annostelun ja tehokkaan lannoitteen levittämisen. Lisäksi 27 litran pyörivä puutarhakylvökone on täydellinen ruohonsiemenien kylvämiseen. Tämä monipuolinen tuote voi toimia myös toimivana hiekan levittimenä talvella ja suurialueisena lannoitteenlevittimenä kasvukauden aikana. Oikea kylvökone on puutarhurin paras ystävä!

Verkkokauppamme tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman koti- ja puutarhatarvikkeita ja -työkaluja. Kylvökoneet, istuttajat ja taimien istutustyökalut ovat saatavilla kilpailukykyisin hinnoin, ja kotiinkuljetus on taattu nopeasti. Älä epäröi hyödyntää erikoistarjoustamme ja paranna puutarhakokemustasi jo tänään!