• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Сеялки, сеялки и дибли

Сеялките, сеялките и сеитбите са аксесоарите за засаждане и засяване, които правят тези действия по-лесни и не отнемат много време. Все още не сте намерили такъв? Време е да компенсирате изгубеното време - погледнете какво сме подготвили за вас!

Все още ли смятате сеитбата за безсилна и упорита задача? За да ускорите работата и да извършите действието по прецизен и ефикасен начин, купете миниседера или ръчната сеялка от Greenmill. Тези достъпни устройства значително ще увеличат шансовете ви за равномерно появяване и ще ви предпазят от изхабяване на ценни семена. Тази подкатегория предлага и функционални разпръсквачи за торове. Ръчният разпръсквач на тор Handy Green от Substral ще ви бъде полезен, докато прилагате прахообразен тор за граници, зеленчукови лехи и в овощни градини. Този лек, лесен за използване инструмент ви позволява да дозирате и разпределяте оптимални порции торове ефективно. 27-литровият ротационен сеялка за колела ще ви помогне да сеете тревни семена. Този универсален продукт ще се превърне във функционален камион за пясък през зимата и може също така да действа като разпръсквач на торове с голяма площ през вегетационния сезон. Подходящ сеялка е най-добрият приятел на градинаря!

Широка и разнообразна селекция от домакински и градински аксесоари и инструменти ви очаква в нашия онлайн магазин за градина. Семената, сеялките и диплите се предлагат на конкурентни цени с бърза доставка до дома тук. Не се колебайте и се възползвайте от нашето предложение!