• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Сеялки, сеялки и дибли

Сеялките, поставячите и белезниците са необходими инструменти за засаждане и сеене, които правят тези задачи значително по-лесни и по-малко времеизискващи. Все още не сте намерили правилните? Време е да надокарате изгубеното време и да видите какво сме подготвили за вас!

Още ли смятате сеенето за досадна и изтощителна задача? За да ускорите работата си и да извършите действието точно и ефективно, разгледайте Miniseeder или Ръчната сеялка на Greenmill. Тези достъпни устройства значително ще увеличат шансовете ви за равномерно прорастване на семената и ще ви предпазят от излишно изхвърляне на ценни семена. Тази подкатегория също предлага практични разпръсквачи на торове. Ръчният разпръсквач на тор Handy Green от Substral ще ви бъде полезен при нанасянето на прахообразен тор на ръбовете, градинските лехи и ореховите градини. Този лек и лесен за употреба инструмент ви позволява да дозирате и разпределяте торовете ефективно. Освен това, 27-литровата колелна въртяща се сеялка за градина ще ви помогне да сеете тревни семена. Този универсален продукт може да се използва и като функционален пясъчен камион през зимата и може да служи и като разпръсквач на торове за големи площи през растежния сезон. Правилната сеялка е най-добрият приятел на градинара!

В нашия онлайн магазин за градинарство ви очаква широк и разнообразен избор на аксесоари и инструменти за дома и градината. Сеялките, поставячите и белезниците са налични на конкурентни цени, с бърза доставка до дома ви. Не се колебайте да използвате нашето специално предложение и да подобрите градинарското си преживяване днес!

6.31 лв 7.01 лв
Промоцията приключва
Диблер - R Digger - черен - -10%
7.91 лв 8.79 лв
Промоцията приключва
Сеялка за домашна градина - -10%
8.30 лв 9.23 лв
Промоцията приключва
Ръчен диблируем - в най-различни цветове - -10%
8.61 лв 9.56 лв
Промоцията приключва
Малък разсад дибъл - -10%
10.48 лв 11.64 лв
Промоцията приключва
Ъглова дибъл - -10%
11.57 лв 12.85 лв
Промоцията приключва
Прав дибил - -10%
15.17 лв 16.85 лв
Промоцията приключва
Ръчна сеялка за семена и торове - CELLFAST - -10%
64.39 лв 71.55 лв
Промоцията приключва
Ръчен разпръсквач за тор - Handy Green - Substral - -10%
93.22 лв 103.57 лв
Промоцията приключва