• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semănători, plantatoare și dibluri

Semănători, plantatoare și dibble sunt accesoriile pentru plantare și însămânțare care fac aceste acțiuni mai ușoare și consumatoare de timp. Încă nu ați găsit unul? Este timpul să compensăm timpul pierdut - aruncăm o privire la ceea ce v-am pregătit pentru dumneavoastră!

Mai aveți în vedere să semănați o sarcină frustrantă și intensă? Pentru a accelera munca și a efectua acțiunea într-o manieră precisă și eficientă, cumpărați Miniseeder sau semănătoare de mână de la Greenmill. Aceste dispozitive accesibile îți vor crește în mod semnificativ șansele de a obține chiar o apariție și te vor proteja de risipirea semințelor valoroase. Această subcategorie oferă, de asemenea, distribuitoare de îngrășăminte funcționale. Distribuitorul de îngrășăminte Handy Green, folosit manual, de la Substral, va veni la îndemână în timp ce va aplica îngrășământ pudră pe margini, paturi de legume și în livezi. Acest instrument ușor ușor de utilizat vă permite să dozați și distribuiți eficient porțiuni optime de îngrășăminte. Semănătorul de grădină rotativ cu rotile de 27 de litri vă va ajuta să semeni semințe de iarbă. Acest produs versatil se va transforma în camion de nisip funcțional în timpul iernii și ar putea acționa, de asemenea, ca o împrăștiere de îngrășăminte cu suprafață mare în timpul sezonului vegetal. Un semănător adecvat este cel mai bun prieten al grădinarului!

O gamă largă și diversă de accesorii și instrumente pentru gospodărie și grădină vă așteaptă la magazinul nostru online de grădină. Semănătoare, plantatoare și dibble sunt disponibile la prețuri competitive, cu livrare rapidă la domiciliu aici. Nu ezitați și profitați de oferta noastră!