• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semănători, plantatoare și dibluri

Semănători, plante și dibluri sunt instrumente esențiale pentru semănat și plantat, făcând aceste activități mult mai ușoare și mai puțin consumatoare de timp. Încă nu le-ai găsit? Este timpul să recuperezi timpul pierdut și să vezi ce avem pregătit pentru tine!

Încă te confrunți cu dificultăți la semănat și consideri că este o muncă solicitantă? Pentru a accelera munca și a efectua acțiunea în mod precis și eficient, ia în considerare achiziționarea Minisemănătorului sau Semănătorii de mână de la Greenmill. Aceste dispozitive accesibile îți vor mări semnificativ șansele de obținere a unei răsărit uniforme și te vor proteja de risipa de semințe valoroase. Această subcategorie include, de asemenea, împrăștiatoare de îngrășăminte funcționale. Împrăștiătorul de îngrășăminte Handy Green acționat manual de la Substral îți va fi de folos atunci când aplici îngrășăminte pudră pe marginea grădinilor, a patelor de legume și în livezi. Acest instrument ușor de folosit îți permite să dozezi și să distribui porții optime de îngrășăminte eficient. Semănătoarea cu roți rotative de 27 de litri te va ajuta să semeni semințe de iarbă. Acest produs versatil se poate transforma într-un camion de nisip funcțional în iarna și poate acționa și ca un împrăștiator de îngrășăminte pe suprafețe mari în timpul sezonului vegetativ. O semănătoare adecvată este cea mai bună prietenă a grădinarului!

La magazinul nostru online de grădinărit te așteaptă o selecție largă și diversificată de accesorii și unelte pentru gospodărie și grădinărit. Semănătoarele, plantele și diblurile sunt disponibile la prețuri competitive, cu livrare rapidă la domiciliu asigurată. Nu ezita să profiți de oferta noastră specială și să-ți îmbunătățești experiența de grădinărit astăzi!