Seeders, planters and dibbles

Såmaskiner, planteknere og pinner er essensielle verktøy for såing og planting, noe som gjør disse oppgavene betydelig enklere og mindre tidkrevende. Har du fortsatt ikke funnet de riktige? Det er på tide å ta igjen tapt tid og se hva vi har i butikken for deg!

Sliter du fortsatt med såing og synes det er krevende? For å øke arbeidstempoet og sikre nøyaktig og effektiv såing, bør du vurdere å kjøpe Minisåmaskinen eller Håndsåmaskinen fra Greenmill. Disse rimelige enhetene vil betydelig øke sjansene dine for å oppnå jevn spiring og forhindre at verdifulle frø blir bortkastet. Denne kategorien inkluderer også praktiske gjødselspreddere. Den hånddrevne Handy Green gjødselsspreaderen fra Substral vil være uvurderlig når du påfører pulverformig gjødsel på grenser, grønnsaksbed og frukthager. Dette lette og brukervennlige verktøyet muliggjør nøyaktig dosering og effektiv gjødselsdistribusjon. Videre er den 27-liters Hjulroterende hagesåmaskinen perfekt for såing av gressfrø. Dette allsidige produktet kan også fungere som en funksjonell sandspreder om vinteren og doble som en gjødselsspreader for store områder i vekstsesongen. Riktig såmaskin er gartnerens beste venn!

Vår nettbutikk for hagearbeid tilbyr et bredt og variert utvalg av husstands- og hageutstyr og verktøy. Såmaskiner, planteknere og pinner er tilgjengelige til konkurransedyktige priser, med rask hjemlevering garantert. Ikke nøl med å dra nytte av vårt spesialtilbud og forbedre hageopplevelsen din i dag!