• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sijačice, posude i alat za sadnju

Setači, sijači i čekići su neophodni alati za sadnju i sijanje, što ovakve zadatke značajno olakšava i čini manje vremenski zahtjevnim. Još niste pronašli prave? Vrijeme je da nadoknadite izgubljeno vrijeme i vidite što smo pripremili za vas!

Još uvijek smatrate sijanje frustrirajućim i napornim zadatkom? Kako biste ubrzali rad i obavili akciju precizno i efikasno, razmislite o kupnji Minisijačice ili Ručnog sijača od Greenmilla. Ovi pristupačni uređaji značajno će povećati vaše šanse za ravnomjerno klijanje sjemena i spriječiti gubitak dragocjenih sjemenki. Ova podkategorija također nudi praktične raspršivače gnojiva. Ručni raspršivač gnojiva Handy Green od Substrala bit će vam koristan prilikom nanošenja praškastog gnojiva na rubove, gredice sa povrćem i voćnjake. Ovaj lagani i jednostavni alat omogućuje precizno doziranje i efikasnu distribuciju gnojiva. Također, 27-litarski Sijač za vrt s kotačima pomoći će vam pri sijanju sjemena trave. Ovaj svestrani proizvod može se koristiti kao funkcionalno vozilo za prijevoz pijeska zimi i kao raspršivač gnojiva za veće površine tijekom vegetacijske sezone. Pravi sijač je najbolji prijatelj vrtnara!

Naša internetska trgovina za vrtlarenje nudi širok i raznolik izbor kućanskih i vrtlarskih dodataka i alata. Setači, sijači i čekići dostupni su po konkurentnim cijenama, s brzom dostavom na vašu adresu zajamčenom. Ne ustručavajte se iskoristiti našu posebnu ponudu i unaprijediti svoje iskustvo u vrtlarenju već danas!