• 1,200.00 kn Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Sijačice, posude i alat za sadnju

Sejalice, sadnice i dilelice dodaci su za sadnju i sjetvu koji olakšavaju ove radnje i manje vremena. Još ga niste pronašli? Vrijeme je da nadoknadite izgubljeno vrijeme - pogledajte što smo vam pripremili!

Smatrate li još uvijek sjetvu frustrirajućim i napornim zadaćama? Da biste ubrzali rad i radnju izveli precizno i učinkovito, kupite Minseeder ili Ručni sejač iz tvrtke Greenmill. Ovi pristupačni uređaji značajno će vam povećati šanse za jednoliko nastajanje i zaštititi vas od gubitka vrijednih sjemenki. Ova potkategorija također nudi funkcionalne posipače gnojiva. Ručni rasturač gnojiva Handy Green iz Substrala će vam dobro doći tijekom primjene gnojiva u prahu na granice, biljne gredice i u voćnjake. Ovaj lagani, jednostavni alat omogućuje vam učinkovito doziranje i raspodjelu optimalnih porcija gnojiva. 27-litreni vrtni vrtni sejač na kotačima pomoći će vam u sjetvi sjemena trave. Ovaj svestrani proizvod zimi će se pretvoriti u funkcionalni kamion za pijesak i mogao bi djelovati i kao posipač gnojiva velikih površina tijekom vegetacijske sezone. Odgovarajući sjemenar je najbolji vrtlarski prijatelj!

Širok i raznolik izbor kućnih i vrtnih dodataka i alata očekuje vas u našoj internetskoj vrtnoj trgovini. Sjeme, sadnice i dileri dostupni su po konkurentnim cijenama uz brzu dostavu na kuću ovdje. Ne ustručavajte se i iskoristite našu ponudu!