• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Zaaimachines, plantenbakken en brokjes

Zaaimachines, plantenbakken en brokjes zijn de plant- en zaaiaccessoires die deze handelingen veel gemakkelijker en minder tijdrovend maken. Nog steeds niet gevonden? Het is tijd om de verloren tijd in te halen - kijk eens wat we voor je hebben voorbereid!

Ziet u het zaaien nog steeds als een frustrerende, inspannende taak? Koop de miniseeder of handzaaimachine van Greenmill om het werk te versnellen en de actie op een nauwkeurige en efficiënte manier uit te voeren. Deze betaalbare apparaten vergroten uw kansen op een gelijkmatige opkomst aanzienlijk en beschermen u tegen het verspillen van waardevolle zaden. Deze subcategorie biedt ook functionele kunstmeststrooiers. De handbediende Handy Green kunstmeststrooier van Substral komt goed van pas bij het aanbrengen van poedermest op borders, groentebedden en in boomgaarden. Met deze lichtgewicht, gebruiksvriendelijke tool kunt u optimale porties meststoffen efficiënt doseren en verdelen. Met de 27 liter ronddraaiende tuinzaaimachine kunt u graszaden zaaien. Dit veelzijdige product zal in de winter een functionele zandwagen worden en kan tijdens het vegetatieseizoen ook dienen als meststrooier voor grote oppervlakken. Een geschikte zaaimachine is de beste vriend van de tuinman!

Een brede en diverse selectie van huishoudelijke en tuinaccessoires en gereedschappen wacht op u in onze online tuinwinkel. Zaaimachines, plantenbakken en snuisterijen zijn hier verkrijgbaar tegen concurrerende prijzen met snelle levering aan huis. Aarzel niet en profiteer van ons aanbod!

3.16 3.51
Promotie eindigt
Dibbler - R Digger - zwart - -10%
3.96 4.40
Promotie eindigt
Handige knuffel - in verschillende kleuren - -10%
4.30 4.78
Promotie eindigt
Kleine zaailing knabbelt - -10%
5.24 5.82
Promotie eindigt
Hoekige brokjes - -10%
5.78 6.43
Promotie eindigt
Handzaaimachine voor zaden en meststoffen - CELLFAST - -10%
32.20 35.77
Promotie eindigt
Handmeststrooier - Handy Green - Substral - -10%
46.61 51.79
Promotie eindigt