• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Zaaimachines, plantenbakken en brokjes

Zaaimachines, planters en priemen zijn essentiële gereedschappen voor het zaaien en planten, waardoor deze taken aanzienlijk eenvoudiger en minder tijdrovend worden. Heb je ze nog steeds niet gevonden? Het is tijd om bij te blijven en te zien wat we voor je in petto hebben!

Heb je nog steeds moeite met zaaien en vind je het vermoeiend? Om je werk te versnellen en nauwkeurig en efficiënt te zaaien, overweeg de Minizaaimachine of Handzaaimachine van Greenmill aan te schaffen. Deze betaalbare apparaten zullen je kansen aanzienlijk vergroten om gelijkmatige kieming te bereiken en voorkomen dat je waardevolle zaden verspilt. Daarnaast biedt deze categorie praktische mestverspreiders. De handbediende Handy Green mestverspreider van Substral zal van onschatbare waarde zijn bij het aanbrengen van poedermeststof op borders, moestuinen en boomgaarden. Dit lichte, gebruiksvriendelijke gereedschap maakt nauwkeurige dosering en efficiënte meststofverdeling mogelijk. Bovendien is de 27-liter Wielroterende tuinzaaimachine perfect voor het zaaien van graszaad. Dit veelzijdige product kan in de winter dienst doen als functionele zandspreider en tijdens het groeiseizoen ook als meststofverspreider voor grote oppervlakken. De juiste zaaimachine is de beste metgezel van de tuinman!

Onze online tuinwinkel biedt een breed en gevarieerd assortiment huishoudelijke en tuinaccessoires en gereedschappen. Zaaimachines, planters en priemen zijn verkrijgbaar tegen concurrerende prijzen, met snelle thuisbezorging gegarandeerd. Aarzel niet om gebruik te maken van onze speciale aanbieding en verbeter vandaag nog je tuinervaring!

3.16 3.51
Promotie eindigt
Dibbler - R Digger - zwart - -10%
3.96 4.40
Promotie eindigt
Home tuinzaaimachine - -10%
4.15 4.61
Promotie eindigt
Handige knuffel - in verschillende kleuren - -10%
4.30 4.78
Promotie eindigt
Kleine zaailing knabbelt - -10%
5.24 5.82
Promotie eindigt
Hoekige brokjes - -10%
5.78 6.43
Promotie eindigt
Rechte knabbel - -10%
7.58 8.43
Promotie eindigt
Handzaaimachine voor zaden en meststoffen - CELLFAST - -10%
32.20 35.77
Promotie eindigt
Handmeststrooier - Handy Green - Substral - -10%
46.61 51.79
Promotie eindigt