• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Vető- és Ültetőeszközök

Vetőgépek, ültetők és facsúszók nélkülözhetetlen eszközök a vetéshez és ültetéshez, ami jelentősen egyszerűsíti és kevésbé időigényessé teszi ezeket a feladatokat. Még mindig nem találtad meg a megfelelőt? Ideje behozni a lemaradást, és megnézni, mit kínálunk neked!

Még mindig küzdesz a vetéssel és fárasztónak találod? Azért, hogy felgyorsítsd a munkát és biztosítsd a pontos és hatékony vetést, fontolóra veheted a Greenmill Minivetőgépét vagy Kézivetőgépét. Ezek az megfizethető eszközök jelentősen növelik az esélyeidet az egyenletes csírázás elérésére, és megakadályozzák, hogy értékes magokat pazarolj el. Ezenkívül ez a kategória praktikus műtrágyaszórókat is tartalmaz. A Substral Handyműtrágyaszórójának, a kézi vezérlésű Handy Green műtrágyaszórójának használata nagyon hasznos lesz, amikor porított trágyát alkalmazol határvonalakhoz, zöldságágyakhoz és gyümölcsöskertekhez. Ez a könnyű, felhasználóbarát eszköz lehetővé teszi a trágya pontos adagolását és hatékony elosztását. Emellett a 27 literes Kerékkel forgó kerti vetőgép tökéletes a fűmag vetéséhez. Ez a sokoldalú termék télen funkcionális homokszállítóvá válhat, és növekedési szezonban nagy területű műtrágyaszóróként is szolgálhat. A megfelelő vetőgép a kertész legjobb társa!

Online kertészeti áruházunk széles és változatos választékot kínál háztartási és kertészeti kiegészítőkből és eszközökből. Vetőgépek, ültetők és facsúszók versenyképes áron elérhetők, gyors házhozszállítással. Ne habozz élvezni különleges ajánlatunkat, és gazdagítsd kertészkedési élményedet még ma!