Benih, pekebun dan dibilas

Benih, pekebun dan biji gandum adalah aksesori penanaman dan penaburan yang menjadikan tindakan ini lebih mudah dan tidak memakan masa. Masih belum menjumpainya? Inilah masanya untuk menebus masa yang hilang - lihatlah apa yang telah kami sediakan untuk anda!

Adakah anda masih mempertimbangkan untuk menyemai tugas yang mengecewakan dan berat? Untuk mempercepat kerja dan melakukan tindakan dengan tepat dan cekap, beli Miniseeder atau Hand seeder dari Greenmill. Peranti yang berpatutan ini akan meningkatkan peluang anda untuk muncul dan melindungi anda daripada membuang benih berharga. Subkategori ini juga menawarkan penyebar baja berfungsi. Penyebar baja Handy Green yang dikendalikan dengan tangan dari Substral akan sangat berguna semasa menggunakan baja serbuk ke sempadan, tempat tidur sayur dan di kebun. Alat yang ringan dan mudah digunakan ini membolehkan anda memberi dos dan mengagihkan bahagian baja yang optimum dengan cekap. Pembenih taman berputar beroda 27 liter akan membantu anda menyemai benih rumput. Produk serba guna ini akan berubah menjadi trak pasir yang berfungsi pada musim sejuk dan mungkin juga berfungsi sebagai penyebar baja dengan luas pada musim vegetasi. Pembenih yang sesuai adalah sahabat tukang kebun!

Pilihan dan peralatan rumah tangga dan taman yang pelbagai dan pelbagai menanti anda di kedai taman dalam talian kami. Anak benih, pekebun dan peladang boleh didapati dengan harga yang kompetitif dengan penghantaran cepat ke rumah di sini. Jangan teragak-agak dan memanfaatkan tawaran kami!