• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gredi in ročaji

Gredi in ročaji za različna vrtnarska orodja lahko znatno olajšajo delo, če so izdelani iz visoko kakovostnih materialov in pravilno profilirani. Oglejte si ponudbo, ki smo jo pripravili za vas - naša vrtna trgovina ponuja lahke lesene in trdne aluminijaste gredi in ročaje za lopatice, lopate, motike in grablje po dostopnih cenah.

Pred izbiro ročaja ali gredi preverite premer delovne glave vašega orodja. Med številnimi drugimi tovrstnimi izdelki ponujamo 140 cm dolgo ravno leseno gred za 23-milimetrsko orodje, 100 cm dolgo ravno leseno gred za 38-mm orodje ter različne modele za 28-milimetrska orodja, Dolga od 100 do 150 cm. Zahvaljujoč širokemu izboru, ki ga ponujate tukaj, boste hitro našli gred, ki se idealno prilega vaši višini, zagotavlja udobno delovanje in vas ščiti pred bolečinami v hrbtu tudi po dolgih urah dela. Če iščete gred za lopato ali lopatico, preizkusite 110 cm dolgo leseno gred za orodje z ročico DY ali 100 cm dolgo leseno gred Shovel z ročajem v obliki črke T. Inovativni, dobro oblikovani ročaji in gredi Fiskars, vključno s tistimi s sistemom QuikFit, ki vam omogoča enostavno pritrditev različnih glav nanje, uživajo tudi veliko priljubljenost med našimi strankami. Kratki 0,3-metrski ročaj QuikFit, 0,85-metrski srednje dolg ročaj QuikFit in dolga 1,56-metrska gred QuikFit so na voljo v naši trgovini. Lahko jih uporabljate z motiko, kultivatorji, vilicami in drugimi orodji, ki spadajo v to paleto izdelkov. Zamenljive gredi in ročaji vam omogočajo prihranek prostora za shranjevanje in denar - preizkusite jih v tej sezoni!

Vljudno vas vabimo na nakupovalni ogled s 100-odstotno garancijo. Naročite trpežne in trpežne gredi in ročaje iz vrhunskih materialov z dostavo na dom. Nakupujte pametno: hitro, priročno in brez preplačevanja. To je smiselno in prinaša dobiček!