• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Skaft och handtag

Skaft och handtag för olika trädgårdsverktyg kan avsevärt underlätta ditt arbete, förutsatt att de är tillverkade av högkvalitativa material och är ordentligt utformade. Utforska det utbud som vi har förberett för dig - vår trädgårdsbutik erbjuder lätta trä- och robusta aluminiumskaft och handtag för spadar, skovlar, hakar och krattor till överkomliga priser.

Innan du väljer ett handtag eller skaft, kontrollera diametern på arbetsdelen av ditt verktyg. Bland våra många produkter erbjuder vi ett 140 cm långt rakt trähandtag för 23 mm verktyg, ett 100 cm långt rakt trähandtag för 38 mm verktyg, samt olika modeller för 28 mm verktyg, med längder från 100 till 150 cm. Tack vare vårt breda utbud kommer du snabbt hitta skaftet som passar perfekt till din längd, säkerställer bekväm användning och förebygger ryggsmärta även efter långa arbetspass. Om du behöver ett skaft till en spade eller skovel, överväg det 110 cm långa raka trähandtaget med en DY-handtag eller det 100 cm långa spadehandtaget med en T-formad handtag. Våra innovativa och väldesignade handtag och skaft från Fiskars, inklusive de med QuikFit-systemet som gör det enkelt att fästa olika huvuden, är också mycket populära bland våra kunder. Vi har på lager den korta 0,3 m långa QuikFit-handtaget, det 0,85 m medellånga QuikFit-handtaget och det långa 1,56 m QuikFit-skaftet, alla är lätt tillgängliga i vår butik. Du kan använda dem med hackor, kultivatorer, gafflar och andra verktyg inom denna produktkategori. Utbytbara skaft och handtag sparar inte bara utrymme utan också pengar - prova dem den här säsongen!

Vi bjuder in dig hjärtligt till ett shoppingäventyr med 100% nöjdhet. Beställ robusta och hållbara skaft och handtag tillverkade av material av hög kvalitet med hemleverans. Handla smart: snabbt, bekvämt och utan att överprisa. Detta tillvägagångssätt är meningsfullt och genererar vinster!