• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Skaft och handtag

Axlar och handtag för olika trädgårdsredskap kan underlätta arbetet avsevärt, förutsatt att de är tillverkade av högkvalitativa material och korrekt profilerade. Kolla in det erbjudande som vi har förberett för dig - vår trädgårdsbutik erbjuder lätta trä- och robusta aluminiumaxlar och handtag för spader, spade, hava och krattar till överkomliga priser.

Kontrollera diametern på verktygets arbetshuvud innan du väljer ett handtag eller axel för det. Vi erbjuder, bland många andra produkter av den typen, en 140 cm lång rak träaxel för 23 mm verktyg, den 100 cm långa raka träaxeln för 38 mm verktyg, samt olika modeller för 28 mm verktyg, 100 till 150 cm lång. Tack vare ett brett urval som erbjuds här kan du snabbt hitta den axel som idealiskt passar din höjd, säkerställer bekväm drift och skyddar dig från ryggsmärta även efter långa arbetstimmar. Om du letar efter en axel för en spade eller spade, kan du prova den 110 cm långa raka träverktygsaxeln med ett DY-handtag, eller den 100 cm långa Shovel-träaxeln med ett T-format handtag. Innovativa, väldesignade Fiskars-handtag och axlar, inklusive de med QuikFit-systemet som gör att du enkelt kan fästa olika huvuden på dem, åtnjuter också stor popularitet bland våra kunder. Det korta 0,3 m långa QuikFit-handtaget, det 0,85 m medium långa QuikFit-handtaget och det långa 1,56 m QuikFit-axeln finns tillgängliga i vår butik. Du kan använda dem med skaft, kultivatorer, gafflar och andra verktyg som tillhör detta sortiment. Utbytbara axlar och handtag gör att du kan spara lagringsutrymme och pengar - prova dem den här säsongen!

Vi inbjuder dig gärna till shoppingtur med 100% tillfredsställelsesgaranti. Beställ robusta, slitstarka axlar och handtag av högkvalitativa material med hemleverans. Handla smart: snabbt, bekvämt och utan att betala för mycket. Detta är vettigt och ger vinster!

DY axelhandtag - -10%
45.03 kr 50.03 kr
Kampanjen slutar
DY V axelhandtag - -10%
55.13 kr 61.26 kr
Kampanjen slutar
DY M axelhandtag - -10%
76.21 kr 84.68 kr
Kampanjen slutar