• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Mânere și Cozi

Mânerul și mânerul pentru diverse unelte de grădinărit pot ușura semnificativ munca, cu condiția să fie fabricate din materiale de înaltă calitate și să fie proiectate corespunzător. Explorați oferta pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră - magazinul nostru de grădină oferă mânere ușoare din lemn și mânere robuste din aluminiu pentru lopeți, lopate, coase și greble la prețuri accesibile.

Înainte de a alege o mână sau un mâner, verificați diametrul capului de lucru al uneltei dumneavoastră. Printre multe alte produse de acest fel, oferim un mâner drept de lemn cu lungimea de 140 cm pentru unelte cu diametrul de 23 mm, un mâner drept de lemn cu lungimea de 100 cm pentru unelte cu diametrul de 38 mm, precum și diverse modele pentru unelte cu diametrul de 28 mm, cu lungimi cuprinse între 100 și 150 cm. Datorită selecției noastre variate, veți putea găsi rapid mânerul care se potrivește perfect înălțimii dumneavoastră, asigurând o operare confortabilă și prevenind durerile de spate chiar și după ore lungi de muncă. Dacă aveți nevoie de un mâner pentru o lopată sau o lopată, încercați mânerul drept de 110 cm cu un mâner DY sau mânerul de 100 cm pentru lopată cu un mâner în formă de T. Mânerele și mânerele inovatoare și bine proiectate Fiskars, inclusiv cele cu sistemul QuikFit care permite atașarea ușoară a diferitelor capete, sunt de asemenea foarte populare printre clienții noștri. Mânerul scurt QuikFit de 0,3 m, mânerul mediu QuikFit de 0,85 m și mânerul lung QuikFit de 1,56 m sunt toate disponibile în magazinul nostru. Le puteți utiliza cu coase, cultivatoare, furci și alte unelte care fac parte din această gamă de produse. Mânerele și mânerele interschimbabile vă permit să economisiți spațiu de depozitare și bani - încercați-le în acest sezon!

Vă invităm cordial la o plimbare de cumpărături cu garanție de satisfacție de 100%. Comandați mânere și mânere robuste, fabricate din materiale de calitate superioară, cu livrare la domiciliu. Faceți cumpărături inteligente: rapid, comod și fără a plăti în exces. Acest lucru are sens și aduce profituri!