• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Mânere și Cozi

Arborele și mânerele pentru diverse unelte de grădinărit pot facilita în mod semnificativ munca, cu condiția să fie fabricate din materiale de înaltă calitate și profilate corespunzător. Consultați oferta pe care v-am pregătit-o - magazinul nostru din grădină oferă arbori și mânere din lemn ușor și rezistent din aluminiu pentru palete, lopeți, sapa și grebla la prețuri accesibile.

Verificați diametrul capului de lucru al instrumentului dvs. înainte de a selecta un mâner sau un arbore pentru acesta. Oferim, printre multe alte produse de acest fel, un arbore drept din lemn lung de 140 cm pentru scule de 23 mm, arborele drept din lemn lung de 100 cm pentru scule de 38 mm, precum și diverse modele pentru scule de 28 mm, Lungime de 100 până la 150 cm. Datorită unei selecții largi oferite aici, veți putea găsi rapid arborele care se potrivește ideal înălțimii dvs., vă asigură o funcționare confortabilă și vă protejează de durerile de spate chiar și după ore lungi de muncă. Dacă sunteți în căutarea arborelui pentru o lopată sau o pală, încercați arborele unelte din lemn drept de 110 cm lungime cu mâner DY sau arborele din lemn cu lopă lungă de 100 cm cu mâner în formă de T. Mânerele și axele inovatoare, bine proiectate, inclusiv cele cu sistemul QuikFit care vă permite să atașați cu ușurință diverse capete, se bucură, de asemenea, de o mare popularitate în rândul clienților noștri. Mânerul scurt QuikFit de 0,3 m lungime, mânerul QuikFit de 0,85 m lungime și axul QuikFit lung de 1,56 m sunt disponibile la îndemână în magazinul nostru. Le puteți folosi cu sapa, cultivatoare, furci și alte instrumente care aparțin acestei game de produse. Arbori și mânere schimbabile vă permit să economisiți spațiu de depozitare și bani - încercați-le în acest sezon!

Vă invităm cu drag să faceți un tur la cumpărături cu 100% garanție de satisfacție. Comandați arbori și mânere rezistente și durabile din materiale de calitate superioară cu livrare la domiciliu Cumpărați inteligent: rapid, comod și fără a plăti prea mult. Acest lucru are sens și aduce profituri!