• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Валове и дръжки

Дръжките и ръкохватките за различни градинарски инструменти могат значително да улеснят работата ви, при условие че са изработени от висококачествени материали и с правилно профилирани. Разгледайте предложението, което сме подготвили за вас - нашият градинарски магазин предлага леки дървени и здрави алуминиеви дръжки и ръкохватки за лопати, рибари, мотики и грабли на достъпни цени.

Преди да изберете дръжка или вал за инструмента си, проверете диаметъра на работната глава на инструмента ви. Предлагаме, сред многото други продукти от този вид, права дървена дръжка с дължина 140 см за инструменти с диаметър 23 мм, права дървена дръжка с дължина 100 см за инструменти с диаметър 38 мм, както и различни модели за инструменти с диаметър 28 мм, с дължина от 100 до 150 см. Благодарение на нашия широк избор, бързо ще намерите дръжката, която перфектно съответства на вашата височина, осигурява удобна работа и ви предпазва от болки в гърба дори след дълги работни часове. Ако се нуждаете от дръжка за лопата или рибара, опитайте с права дървена дръжка с дължина 110 см с DY дръжка или права дървена дръжка за лопата с дължина 100 см с дръжка във форма на буква Т. Нашите иновативни и добре проектирани ръкохватки и дръжки Fiskars, включително тези със системата QuikFit, която позволява лесно прикрепване на различни глави, също се радват на голяма популярност сред нашите клиенти. Разполагаме с кратка дръжка QuikFit с дължина 0,3 м, средно дълга дръжка QuikFit с дължина 0,85 м и дълга дръжка QuikFit с дължина 1,56 м, всички налични незабавно в нашия магазин. Можете да ги използвате с мотики, култиватори, вили и други инструменти, които спадат към тази категория продукти. Заменяемите дръжки и ръкохватки не само пестят място за съхранение, но и пари - опитайте ги този сезон!

Сърдечно ви каним на шопинг приключение с гаранция за 100% удовлетворение. Поръчайте здрави и издръжливи дръжки и ръкохватки, изработени от висококачествени материали, с доставка до дома. Пазарувайте разумно: бързо, удобно и без доплащания. Този подход има смисъл и дава печалби!