• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Nyelek és fogantyúk

A különféle kerti szerszámok tengelyei és fogantyúi jelentősen megkönnyíthetik a munkát, feltéve, hogy kiváló minőségű alapanyagokból készültek és megfelelően profilozottak. Nézze meg az ajánlatot, amelyet elkészítettünk Önnek - kerti áruházunkban könnyű, fából készült és erős alumínium tengelyeket, valamint fogantyúkat kínálnak pikk, lapátok, kapák és geregek számára megfizethető áron.

Mielőtt kiválasztana egy fogantyút vagy tengelyt, ellenőrizze a szerszám munkafeje átmérőjét. Kínálunk számos hasonló termék közül egy 140 cm hosszú egyenes fatengelyt a 23 mm-es szerszámokhoz, a 100 cm hosszú egyenes fa tengelyt a 38 mm-es szerszámokhoz, valamint különféle modelleket kínálunk a 28 mm-es szerszámokhoz, 100–150 cm hosszú. Az itt kínált széles választéknak köszönhetően gyorsan megtalálja azt a tengelyt, amely ideálisan illeszkedik a magasságához, biztosítja a kényelmes működést és megóvja a hátfájástól hosszú munkaidő után is. Ha lapáthoz vagy ásóhoz akar tengelyt, próbálja ki a 110 cm hosszú, egyenes fa szerszámtengelyt DY fogantyúval, vagy a 100 cm hosszú lapátos fa tengelyt T alakú fogantyúval. Az innovatív, jól megtervezett Fiskars fogantyúk és tengelyek, ideértve azokat a QuikFit rendszert is, amelyek lehetővé teszik a különféle fejek könnyű rögzítését, ügyfeleink körében is nagy népszerűségnek örvendenek. A rövid 0,3 m hosszú QuikFit fogantyú, a 0,85 m közepes hosszú QuikFit fogantyú és a hosszú 1,56 m QuikFit szár tengelyei mind kéznél kaphatók raktárunkban. Használhatja őket ehhez a termékskálahoz tartozó kapákkal, kultivátorokkal, villákkal és egyéb szerszámokkal. A cserélhető tengelyek és fogantyúk tárhelyet és pénzt takaríthatnak meg - próbáld ki őket ebben a szezonban!

Szeretettel meghívjuk Önt vásárlási túrára 100% -os elégedettségi garanciával. Prémium minőségű anyagokból készült, tartós tengelyeket és fogantyúkat rendeljen házhoz szállítással. Okosan vásároljon: gyorsan, kényelmesen és túlfizetés nélkül. Ennek van értelme és profitot hoz!