• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kerti Szerszámnyelek és Fogantyúk

A tengelyek és fogantyúk különféle kertészeti eszközökhöz jelentősen megkönnyíthetik a munkát, feltéve, hogy magas minőségű anyagokból készültek, és megfelelően lettek kialakítva. Fedezze fel azt a kínálatot, amit előkészítettünk Önnek - kertészeti üzletünk könnyű fa és erős alumínium tengelyeket és fogantyúkat kínál lapátokhoz, ásókhoz, kapaokhoz és gerebekhez elérhető áron.

Mielőtt választana egy fogantyút vagy tengelyt, ellenőrizze az eszköz munkafejének átmérőjét. Számos termékünk között kínálunk egy 140 cm hosszú egyenes fa tengelyt 23 mm-es eszközökhöz, egy 100 cm hosszú egyenes fa tengelyt 38 mm-es eszközökhöz, valamint különböző modelleket 28 mm-es eszközökhöz, 100-tól 150 cm hosszúságig. A széles választékunknak köszönhetően gyorsan talál olyan tengelyt, amely tökéletesen illeszkedik a magasságához, biztosítja a kényelmes működést, és megelőzi a hátfájást, még hosszú munkaórák után is. Ha szüksége van egy lapát vagy ásó tengelyre, akkor vegye figyelembe a 110 cm hosszú egyenes fa szerszámtengelyt DY fogantyúval vagy a 100 cm hosszú ásófa tengelyt T alakú fogantyúval. Az innovatív és jól tervezett Fiskars fogantyúk és tengelyek, beleértve azokat a QuikFit rendszerrel, amely lehetővé teszi különböző fejek könnyű rögzítését, szintén nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlóink körében. Raktáron tartjuk a rövid 0,3 m hosszú QuikFit fogantyút, a közepes hosszú 0,85 m QuikFit fogantyút és a hosszú 1,56 m QuikFit tengelyt, mindezt készen kaphatja üzletünkben. Használhatja őket kapákhoz, szántókultivátorokhoz, villákhoz és más eszközökhöz, amelyek ebbe a termékkategóriába tartoznak. Az cserélhető tengelyek és fogantyúk nemcsak helyet takarítanak meg, hanem pénzt is spórolnak - próbálja ki őket ebben a szezonban!

Szeretettel meghívjuk Önt egy bevásárlási kalandra 100% -os elégedettségi garanciával. Rendeljen erős, tartós tengelyeket és fogantyúkat prémium minőségű anyagokból házhozszállítással. Vásároljon okosan: gyorsan, kényelmesen és túlfizetés nélkül. Ez az megközelítés ésszerű és nyereséget hoz!