Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Осовине и ручке

Осовине и ручке за разне вртне алате могу значајно олакшати рад, под условом да су израђене од висококвалитетних материјала и правилно профилисане. Погледајте понуду коју смо припремили за вас - наша баштенска гарнитура нуди лагане дрвене и чврсте алуминијумске осовине и ручке за лопатице, лопате, мотике и грабље по повољним ценама.

Проверите пречник радне главе вашег алата пре него што одаберете дршку или осовину за њега. У понуди су, између многих других производа те врсте, равна дрвена осовина дугачка 140 цм за алате од 23 мм, равна дрвена осовина дугачка 100 цм за алате од 38 мм, као и различити модели 28-мм алата, Дужине од 100 до 150 цм. Захваљујући широком избору који се овде нуди моћи ћете брзо пронаћи осовину која идеално одговара вашој висини, обезбеђује удобан рад и штити вас од болова у леђима чак и након дугих сати рада. Ако тражите осовину за лопату или лопату, покушајте равно дрвено вратило за алат дугачку 110 цм с ДИ ручком или дрвену осовину Лопата дужине 100 цм с дршком у облику слова Т. Иновативне, добро дизајниране Фискарс ручке и вратила, укључујући оне са КуикФит системом који вам омогућава једноставно причвршћивање разних глава, такође уживају велику популарност међу нашим купцима. Кратка КуикФит ручка дугачка 0,3 метра, средње дугачка 0,85 м КуикФит ручица и дугачак КуикФит округ 1,56 м доступни су у нашој трговини. Можете их користити са мотикама, култиваторима, вилицама и другим алатима који спадају у овај асортиман производа. Заменљиве осовине и ручке омогућавају уштеду простора за складиштење и новца - испробајте их ове сезоне!

Љубазно вас позивамо у шопинг куповину уз 100% гаранцију задовољства. Наручите чврсте, издржљиве осовине и ручке направљене од врхунског материјала са кућном доставом. Купујте паметно: брзо, повољно и без преплата. То има смисла и доноси профит!