Sjakter og håndtak

Skaft og håndtak til ulike hageverktøy kan betydelig lette arbeidet ditt, forutsatt at de er laget av materialer av høy kvalitet og er riktig utformet. Utforsk utvalget vi har forberedt for deg - vår hagesjappe tilbyr lette tre- og robuste aluminiumsskaft og håndtak for spader, skuffer, hakker og raker til rimelige priser.

Før du velger et håndtak eller skaft, sjekk diameteren på arbeidshodet til verktøyet ditt. Blant våre mange produkter tilbyr vi et 140 cm langt rett trehåndtak for 23 mm verktøy, et 100 cm langt rett trehåndtak for 38 mm verktøy, samt ulike modeller for 28 mm verktøy, med lengder fra 100 til 150 cm. Takket være vårt brede utvalg vil du raskt finne et skaft som passer perfekt til høyden din, sikrer komfortabel bruk og forebygger ryggsmerter selv etter lange arbeidstimer. Hvis du trenger et skaft til en spade eller skuffe, bør du vurdere det 110 cm lange rette treverktøysskaftet med DY-håndtak eller det 100 cm lange skuffeskaftet med T-formet håndtak. Våre innovative og godt utformede Fiskars-håndtak og skaft, inkludert de med QuikFit-systemet som gjør det enkelt å feste ulike hoder, er også svært populære blant våre kunder. Vi har på lager den korte 0,3 m QuikFit-håndtaket, det middels lange 0,85 m QuikFit-håndtaket og det lange 1,56 m QuikFit-skaftet, alt er klart for kjøp i butikken vår. Du kan bruke dem med hakker, kultivatorer, grever og andre verktøy i denne produktkategorien. Utbyttbare skaft og håndtak sparer ikke bare lagringsplass, men også penger - prøv dem denne sesongen!

Vi inviterer deg hjertelig til en shoppingopplevelse med 100% tilfredshetsgaranti. Bestill sterke, holdbare skaft og håndtak laget av førsteklasses materialer med hjemlevering. Handle smart: raskt, praktisk og uten å betale for mye. Denne tilnærmingen gir mening og gir profitt!