Sjakter og håndtak

Aksler og håndtak for forskjellige hageverktøy kan forenkle arbeidet betydelig, forutsatt at de er produsert av høykvalitetsmaterialer og riktig profilert. Sjekk ut tilbudet som vi har forberedt deg - hagebutikken vår tilbyr lette tre og solide aluminiumsaksler og håndtak for spader, spader, heiser og raker til rimelige priser.

Sjekk diameteren på arbeidshodet på verktøyet ditt før du velger et håndtak eller skaft for det. Vi tilbyr, blant mange andre produkter av den typen, en 140 cm lang, rett tresjakt for 23 mm verktøy, den 100 cm lange rette treskaft for 38 mm verktøy, samt forskjellige modeller for 28 mm verktøy, 100 til 150 cm lang. Takket være et bredt utvalg som tilbys her, vil du raskt kunne finne den akselen som ideelt passer til høyden din, sikrer komfortabel betjening og beskytter deg mot ryggsmerter selv etter lange arbeidstimer. Hvis du er ute etter skaft for en spade eller spade, kan du prøve den 110 cm lange, rette verktøyskaftet av tre med et DY-håndtak, eller den 100 cm lange spade av tre med en T-formet håndtak. Innovative, godt designet Fiskars håndtak og sjakter, inkludert de med QuikFit-systemet som lar deg enkelt feste forskjellige hoder til dem, og glede deg over stor popularitet blant våre kunder. Det korte 0,3 m lange QuikFit-håndtaket, det 0,85 m middels lange QuikFit-håndtaket og det lange 1,56 m QuikFit-skaftet er alle tilgjengelige i vår butikk. Du kan bruke dem med heiser, kultivatorer, gafler og annet verktøy som tilhører dette produktutvalget. Utskiftbare aksler og håndtak lar deg spare lagringsplass og penger - prøv dem ut denne sesongen!

Vi inviterer deg velkommen til shoppingtur med 100% tilfredshetsgaranti. Bestill solide, holdbare aksler og håndtak laget av førsteklasses materialer med hjemmelevering. Handle smart: raskt, enkelt og uten å betale for mye. Dette gir mening og gir overskudd!