• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Steel en handvatten

Schachten en handvatten voor verschillende tuingereedschappen kunnen het werk aanzienlijk vergemakkelijken, mits ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en goed geprofileerd zijn. Bekijk het aanbod dat we voor u hebben samengesteld - onze tuinwinkel biedt lichtgewicht houten en stevige aluminium assen en handvatten voor schoppen, schoppen, schoffels en harken tegen betaalbare prijzen.

Bekijk de diameter van de werkkop van uw gereedschap voordat u een handvat of schacht ervoor kiest. Wij bieden onder meer andere producten van dit type een 140 cm lange rechte houten schacht voor 23 mm gereedschappen, de 100 cm lange rechte houten schacht voor 38 mm gereedschappen en diverse modellen voor 28 mm gereedschappen, 100 tot 150 cm lang. Dankzij een brede selectie die hier wordt aangeboden, kunt u snel de schacht vinden die ideaal bij uw lengte past, een comfortabele bediening garandeert en u ook na lange werkuren beschermt tegen rugpijn. Als u op zoek bent naar een schacht voor een schop of schop, probeer dan de 110 cm lange rechte houten gereedschapsschacht met een DY-handgreep of de 100 cm lange schop houten schacht met een T-vormige handgreep. Innovatieve, goed ontworpen Fiskars-handgrepen en -assen, waaronder die met het QuikFit-systeem waarmee u er gemakkelijk verschillende koppen op kunt bevestigen, genieten ook een grote populariteit bij onze klanten. De korte 0,3 m lange QuikFit-handgreep, de 0,85 m middellange QuikFit-handgreep en de lange 1,56 m QuikFit-schacht zijn allemaal met de hand verkrijgbaar in onze winkel. U kunt ze gebruiken met schoffels, cultivatoren, vorken en ander gereedschap dat tot dit productassortiment behoort. Verwisselbare assen en handgrepen zorgen ervoor dat u opslagruimte en geld kunt besparen - probeer ze dit seizoen uit!

We nodigen u vriendelijk uit voor een shoppingtour met 100% tevredenheidsgarantie. Bestel stevige, duurzame assen en handgrepen gemaakt van hoogwaardige materialen met levering aan huis. Slim winkelen: snel, gemakkelijk en zonder te veel betalen. Dit is logisch en levert winst op!