• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Osovine i ručke

Drške i ručke za različite vrtni alati mogu značajno olakšati vaš rad, pod uvjetom da su izrađene od visokokvalitetnih materijala i pravilno oblikovane. Provjerite ponudu koju smo pripremili za vas - naša vrtna trgovina nudi lagane drške od drveta i čvrste drške od aluminija za lopate, krampove, motike i grablje po povoljnim cijenama.

Prije nego odaberete ručku ili dršku, provjerite promjer radne glave svog alata. Među mnogim drugim proizvodima tog tipa, nudimo ravnu dršku od drveta duljine 140 cm za alate promjera 23 mm, ravnu dršku od drveta duljine 100 cm za alate promjera 38 mm, kao i različite modele za alate promjera 28 mm, duljine od 100 do 150 cm. Zahvaljujući našem širokom izboru, brzo ćete pronaći dršku koja savršeno odgovara vašoj visini, osigurava udoban rad i štiti vas od bolova u leđima čak i nakon dugih sati rada. Ako vam treba drška za lopatu ili kramp, isprobajte ravnu dršku od drveta duljine 110 cm s DY ručkom ili ravnu dršku od drveta za lopatu duljine 100 cm s ručkom u obliku slova T. Naše inovativne i dobro dizajnirane ručke i drške Fiskars, uključujući one s sustavom QuikFit koji omogućuje jednostavno pričvršćivanje različitih glava, također su vrlo popularne među našim kupcima. Imamo na zalihi kratku ručku QuikFit duljine 0,3 m, srednje dugu ručku QuikFit duljine 0,85 m i dugu dršku QuikFit duljine 1,56 m, sve su odmah dostupne u našoj trgovini. Možete ih koristiti s motikama, kultivatorima, vilama i drugim alatima koji pripadaju toj kategoriji proizvoda. Zamjenjive drške i ručke ne samo da štede prostor za pohranu, već i novac - isprobajte ih ove sezone!

Srdačno vas pozivamo na šoping avanturu s jamstvom 100% zadovoljstva. Naručite čvrste i trajne drške i ručke izrađene od visokokvalitetnih materijala s dostavom na kućnu adresu. Kupujte pametno: brzo, praktično i bez preplaćivanja. Ovaj pristup ima smisla i donosi profit!