• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Osovine i ručke

Osovine i ručke za razne vrtne alate mogu značajno olakšati rad, pod uvjetom da su izrađene od visokokvalitetnih materijala i pravilno profilirane. Pogledajte ponudu koju smo pripremili za vas - naša vrtna trgovina nudi lagane drvene i čvrste aluminijske osovine i ručke za lopatice, lopate, motike i grablje po povoljnim cijenama.

Provjerite promjer radne glave vašeg alata prije nego što odaberete ručicu ili vratilo za njega. Nudimo, među mnogim drugim takvim proizvodima, ravna drvena osovina dugačka 140 cm za alat od 23 mm, ravna drvena osovina dugačka 100 cm za alate od 38 mm, kao i različite modele za alate od 28 mm, Dužine od 100 do 150 cm. Zahvaljujući širokom izboru koji se ovdje nudi moći ćete brzo pronaći osovinu koja idealno odgovara vašoj visini, osigurava ugodan rad i štiti vas od bolova u leđima čak i nakon dugih sati rada. Ako tražite osovinu za lopatu ili lopatu, pokušajte ravna drvena osovina dugačka 110 cm s DY ručkom ili drvena osovina Lopata dugačka 100 cm s drškom u obliku slova T. Inovativne, dobro dizajnirane Fiskars ručke i osovine, uključujući one sa QuikFit sustavom koji vam omogućuje jednostavno pričvršćivanje raznih glava, također uživaju veliku popularnost među našim kupcima. Kratka QuikFit ručka dugačka 0,3 m, srednje dugačka 0,85 m QuikFit ručka i dugačak 1,56 m QuikFit okno dostupni su u našoj trgovini. Možete ih koristiti s motikama, kultivatorima, vilicama i drugim alatima koji spadaju u ovaj asortiman proizvoda. Izmjenjive osovine i ručke omogućuju vam uštedu prostora za pohranu i novca - isprobajte ih ove sezone!

Ljubazno vas pozivamo u šoping shopping uz 100% -tno jamstvo zadovoljstva. Naručite čvrste, izdržljive osovine i ručke izrađene od vrhunskog materijala s kućnom dostavom. Kupujte pametno: brzo, povoljno i bez preplata. To ima smisla i donosi profit!