• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Akselit ja kahvat

Eri puutarhatyökalujen akselit ja kahvat voivat helpottaa työtä merkittävästi, jos ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja profiloitu oikein. Tutustu tarjoukseen, jonka olemme laatineet sinulle - puutarhakaupassamme on kevyt puinen ja tukeva alumiiniakseli ja kahvat lapioille, lapioille, kuokille ja haravoille kohtuuhintaan.

Tarkista työkalusi työkappaleen halkaisija ennen kuin valitset sille kahvan tai akselin. Tarjoamme monien muiden tällaisten tuotteiden joukossa 140 cm pitkä suora puuakseli 23 mm työkaluille, 100 cm pitkä suora puinen akseli 38 mm työkaluille sekä erilaisia malleja 28 mm työkaluille, 100-150 cm pitkä. Täällä tarjotun laajan valikoiman ansiosta löydät nopeasti akselin, joka sopii ihanteellisesti korkeudellesi, takaa mukavan toiminnan ja suojaa sinua selkäkipuilta myös pitkien työaikojen jälkeen. Jos etsit aisaa lapalle tai lapalle, kokeile 110 cm pitkää suora puista työkaluakselia DY-kahvalla tai 100 cm pitkää Shovel-puuakselia T-muotoisella kahvalla. Innovatiiviset, hyvin suunnitellut Fiskarsin kahvat ja akselit, mukaan lukien ne, joissa on QuikFit-järjestelmä, jonka avulla voit helposti kiinnittää eri päät niihin, nauttivat myös suurta suosiota asiakkaidemme keskuudessa. Lyhyt 0,3 m pitkä QuikFit-kahva, 0,85 m keskipitkä QuikFit-kahva ja pitkä 1,56 m QuikFit-akseli ovat kaikki saatavana käsikaupastamme. Voit käyttää niitä kuokkien, kultivaattorien, haarukoiden ja muiden työkalujen kanssa, jotka kuuluvat tähän tuotevalikoimaan. Vaihdettavien akselien ja kahvojen avulla voit säästää tallennustilaa ja rahaa - kokeile niitä tällä kaudella!

Kutsumme sinut ostoksille 100% tyytyväisyystakuulla. Tilaa korkealaatuisista materiaaleista valmistetut tukevat, kestävät akselit ja kahvat kotitoimituksella. Osta älykkäästi: nopeasti, kätevästi ja maksamatta yli. Tämä on järkevää ja tuo voittoa!