• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Coase

Ghidajul manual rămâne popular, chiar dacă instrumentele mecanice câștigă din ce în ce mai multă popularitate în zilele noastre. Rămâne indispensabil în multe situații. Cheltuiala deservită regulat va servi proprietarul său ani de zile.

Am adunat produse de înaltă calitate de diferite lungimi în departamentul Scythes. O cățuială de mână oferă o soluție simplă, ideală pentru aranjarea și executarea măsurilor de îngrijire necesare. Se dovedește a fi indispensabil nu numai în agricultură, dar și în pomicultură, silvicultură și grădini de casă. Nimic nu se potrivește cu performanțele gheare la terasamente, șanțuri și rezervoare de apă.
Foarfele manuale pot fi folosite cu succes oriunde, unde nu pot fi aplicate instrumente zgomotoase cu combustie și unde nu există posibilitatea de a conecta dispozitivele de tuns electrice la sursa de alimentare. Partea ecologică a unei coase manuale nu poate fi subestimată. Nu emite gaze de evacuare, lasă să scape animalele mici și, prin urmare, este perfect potrivit pentru toți oamenii care au grijă de natură și de ecosistemele locale, în special. Aceste zgârieturi nu macină ierburile, de aceea împiedică răspândirea buruienilor. Iarba cosită cu o coasă tradițională nu este nici măcinată, nici măcinată, de aceea oferă un material excelent pentru nutrețurile pentru animale. Există și un argument financiar valabil. Gredele manuale nu numai că sunt mai ieftine de cumpărat. Deservirea și întreținerea lor nu ar necesita cheltuieli substanțiale, contrar alternativelor alimentate cu combustie.

Luați în considerare lungimea și lățimea coamei, ajustându-l la înălțimea dvs., atunci când alegeți una. Lamele mai mici sunt recomandate utilizatorilor mai puțin experimentați. Materialul din care a fost făcută o coasă este, de asemenea, crucială - nu uitați că lame forjate sunt de departe cea mai bună alegere. Aceștia vor face față unor tufuri dense și chiar arbuști, unde instrumentele electrice și cu combustie s-ar fi predat mult timp. Conservarea schitului se bazează pe ciocanire - seara pe suprafață - și ascuțirea cu o piatră de vânt. Evitați depozitarea coafurilor în încăperile umede pentru a-l salva de coroziune.

La magazinul nostru de grădină veți găsi ghete manuale de calitate excelentă și durabilitate. Această combinație de factori asigură longevitatea instrumentelor achiziționate.

Profitați de oferta noastră și nu veți regreta niciodată. O gamă largă de produse din diverse categorii vă așteaptă aici la prețuri excepțional de competitive. Faceți o comandă și pachetul va fi la ușă în cel mai scurt timp. Vă invităm cu drag să parcurgeți oferta noastră!